Takip Et

SON DAKİKA

Siyah-beyaz gece

13 Ocak 2018, Cumartesi 16:32

     


Transfer yasağını kaldırmak için maddi destek arayan Aydınspor 1923 dayanışma gecesi düzenledi. Sanatçı Tolga Çandar'ın sahne aldığı gecede maddi gelir sağlanırken, AK Parti Milletvekilleri destek sözü verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Aydınspor 1923'ün destek gecesi Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Egeli Sanatçı Tolga Çandar'ın türküleriyle renk kattığı geceye, AK Parti Aydın Milletvekilleri'nden MKYK Üyesi Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey, AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz ve davetliler katıldı.

 

"TRANSFER YASAĞINI KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, “Bu şehrin marka değeri ürünlerinin yanı sıra, Aydınspor 1923 de bu şehrin markasıdır. Tüm sıkıntılara rağmen ilk devrede transfer yasağını iş adamlarımızın desteğiyle gece saatlerinde açtık. İlk yarıda taraftarımızı pek fazla sevindiremedik, ancak bu takımın bayrağı asla yere düşmedi. Halkın takımı olma yolunda ilerleyen Aydınspor 1923 ikinci yarıda daha iyi olacak. Önümüzde yine engeller var. Transfer yasağı devam ediyor. Bu yasağın kaldırılması için iş adamlarımız verecekleri desteklerle adlarını altın harflerle Aydınspor 1923 tarihine yazdıracaklar” dedi.

 

SAVAŞ, KULÜBE ÜYE OLACAK

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydınspor 1923'ün siyaset üstü olduğunu vurgularken, Milletvekili Mustafa Savaş da en kısa sürede kulübe üye olacağını belirtti. Savaş, “Başkan Özgür Kızıl ve yönetimi bize gelip destek istedi. Ben de şeffaf ve hesap verebilir oldukları sürece gücümüzün yettiği kadar yanlarında olacağımı söyledim. Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Takımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkılması adına ne yapılması gerekiyorsa, Aydın'daki ve diğer illerdeki Aydınlı iş adamlarıyla görüşeceğim. İlk adım olarak da kulübe üye olacağım” diye konuştu.

 

BİRLİKTE HARMANDALI OYNADILAR

Tolga Çandar'ın anıları ve türküleri ile renk kattığı gecede AK Parti Aydın Milletvekilleri, AYTO Başkanı Hakan Ülken ve protokol üyeleri harmandalı oynadı.

 

AÇIK ARTIRMADAKİ TOPU SUBAŞI ALDI

Gecede A Milli Futbol Takımı futbolcularının imzaladığı futbol topu açık artırmayla satıldı. Futbol topunu 30 bin TL bağışta bulunarak Özsubaşı Gayrikenkul ve İnşaat sahibi Salim Subaşı aldı. Aydınspor 1923'ün formalarının kol reklamları için de 50 bin TL'den başlayan bir açık artırma yapıldı. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, kol reklamı için gerekli desteği vereceklerini söyledi.

 

PLAKET VERİLDİ

Aydınspor 1923'ün forma sponsoru olan Bien Seramik adına Şiyar Ertene’ye, Maren Enerji adına da Mehmet Şişman'a teşekkür plaketi ve forma verildi. (FATİH AKDENİZ)







 
Son Eklenen Haberler