Takip Et

SON DAKİKA

Pamukörenspor şampiyonluğu kutluyor

13 Ocak 2018, Cumartesi 17:44

     


Nefesleri kesen Kuyucak derbisinde galip gelen taraf Pamukörenspor oldu ve şampiyonluk kupasını göğe kaldırarak Amatör Süper Lig'e yükseldi. 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

PAMUKÖRENSPOR - ÇOBANİSASPOR: 1-0
STAT
: Pamukören
HAKEMLER: Eren Özyemişcioğlu ***, Ahmet Oğuz Yılmaz ***, Ercan Aydın *** 
PAMUKÖRENSPOR: Mustafa Akçam ***, Enis ***, Fatih ***, Galip ***, Kubilay Öner *** (90 Mustafa Can ?), Batuhan ** (63 Burak Can **), Sezgin *** (75 Zübeyir *), Mustafa Yakut ***, Kamil ***, Ozan ****, Celal *** 
ÇOBANİSASPOR: Berk **, Melih ** (60 Ali Ayhan **), Hasan *(15 Halil **), Özgür **, Mustafa Toksöz ***, Mustafa Aslankara **, Kubilay Gümüş ***, Necip ***, Yiğit ***, Uğur ***, Emre ** 
GOL: Dk. 5 Ozan Türkmen (Pamukörenspor)
SARI KARTLAR: Mustafa Toksöz, Kubilay Gümüş, Halil (Çobanisaspor), Kubilay Öner, Sezgin ve Celal (Pamukörenspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 90 Kamil ve Batuhan (Pamukörenspor) Hasan (Çobanisaspor)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta lider Pamukörenspor, en yakın takipçisi Çobanisaspor'u ağırladı. Pamukören Stadı'nda oynanan karşılaşmada yağış altında oynanırken, katılım da fazla oldu. Pamukörenspor karşılaşmaya iyi başlarken, Çobanisaspor tutuk başladı. Pamukörenspor, 5'te Ozan Türkmen'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Devre arasına önde giren Pamukörenspor'un direnci ikinci yarıda düşse de Çobanisaspor, gol aradığı pozisyonları değerlendiremedi.
MAÇIN SON ANINDA ORTALIK KARIŞTI
Maçın son dakikasında Pamukörensporlu futbolcular ile Çobanisasporlu futbolcular arasında arbede yaşandı. Hakemin artı 4 dakika uzatma verdiği anlarda Pamukörenspor'da oyundan çıkan Batuhan Erdem yedek kulübesinden kırmızı kart görürken, Çobanisasporlu Hasan Kuşcu da yedek kulübesinden kırmızı kart gördü. Pamukörenspor'da oyunda olan Kamil de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Uzatma dakikalarını eksik oynayan Pamukörenspor, kalesini gole kapattı ve şampiyonluğa ulaştı.
KUPAYI SEVİNÇLE KALDIRDILAR
Şampiyonluk kupasını Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ün elinden alan Pamukörensporlu futbolcular, şampiyonluğu doyasıya kutladı. 
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmayı Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çömden, Kuyucak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Hasan Tuna ile çok sayıda spor kulübü başkanı, yöneticisi ve taraftarlar takip etti. Pamukörensporlu futbolcular ve taraftarlar, maçtan sonra arabalarla Pamukören'de şampiyonluk turu attı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Pamukören Yayla Restoran'da takıma şampiyonluk yemeği verdi. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler