Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak'ta zor derbi

13 Ocak 2018, Cumartesi 09:35

     


Kuyucak'ın iki mahallesi, rövanş maçında şampiyonluk için kapışacak. Pamukörenspor avantajlı gözükse de Çobanisaspor son kozunu oynamayı hedefliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta lider Pamukörenspor, 3 puan gerisindeki Çobanisaspor ile karşılaşacak. Aynı sahada oynayan iki takımın mücadelesinde ilk maçı Pamukörenspor 3-2'lik skorla kazanmıştı.

 

Bugün saat 14.00'te Pamukören Stadı'nda oynanacak karşılaşma için çok sayı da polis de görevlendirildi.

 

Pamukörenspor'a galibiyet ve beraberlik şampiyonluk için yeterken, Çobanisaspor'un karşılaşmayı mutlak kazanması gerekiyor. Pamukörenspor antrenörü Süleyman Bacaksız, Pamukören'de final maçlarını kaybetmediğini söyleyerek üçüncü yılında ikinci şampiyonluğuna ulaşmak istediklerini söyledi. Çobanisaspor antrenörü Rahmi Çapkın ise, geçen sezon İsabeyli ile kaçan şampiyonluğu bu kez Çobanisaspor ile yakalamak istediğini vurguladı.

 

Zorlu maç öncesinde Çobanisaspor'da kaleci Berk Ensoy ile Ali Ayhan'ın hafif sakatlığı bulunurken, Pamukörenspor'da da forvet Batuhan Erdem'in sakatlığı bulunuyor. Üç oyuncunun da durumu maç saatinde netleşecek.

 

Bugün saat 14.00'te Pamukören Stadı'da başlayacak karşılaşmayı Eren Özyemişcioğlu, Ercan Aydın ve Ahmet Oğuz Yılmaz üçlüsü yönetecek. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler