Takip Et

SON DAKİKA

Sezonu kupayla açtı

12 Kasım 2016, Cumartesi 11:20

     


Liseler arası Genç Kız ve Genç Erkek Atatürk Haftası Hentbol Turnuvası’nda İncirliova Spor Lisesi’nin kız ve erkek hentbol takımı birinci olarak sezonu kupayla açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Spor Lisesi yeni eğitim öğretim sezonuna, kupa kazanarak başladı. Liseler arası Genç Kız ve Genç Erkek Atatürk Haftası Hentbol Turnuvası’nda 8 takım mücadele etti. Efeler Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda üç gün süren turnuvalara genç erkek takımlarından; Efeler Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Efeler Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi, Efeler Anadolu Lisesi ile İncirliova Spor Lisesi, genç kız takımları da Murat - Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Efeler Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Efeler Anadolu Lisesi ile İncirliova Spor Lisesi katıldı. Her iki grupta da lider olan İncirliova Spor Lisesi’ne kupa verildi.

“GURUR DUYUYORUZ”

İncirliova Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Hentbol Antrenörü Tarık Akça, “Sezonu birincilikle açtık. Yeni sezonda da hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Kupayla açtığımız sezonu, birinci olarak sürdürmek istiyoruz. Sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler