Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova, Germencik maçına huzurlu çıkacak

12 Kasım 2016, Cumartesi 09:37

     


İncirliova Belediyespor’da yönetim, futbolcuların peşinat ve maç başı ücretlerinin tamamını ödeyerek zorlu maç öncesi moral depoladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de zirve mücadelesi veren ve rakiplerinin ligden çekilmesiyle iki hafta resmi maç yapamayan İncirliova Belediyespor’da, yarın oynanacak Germencikspor maçının hazırlıkları sürüyor. İki hafta boyunca performansı düşürmemek için antrenmana ara vermeden çalışan kırmızı-beyazlılarda yönetim, yaklaşık 10 bin lira tutarındaki futbolcuların peşinat ve maç başı ücretlerini ödedi.

HEDEF 3 PUAN

Müsabakadan 3 puanla ayrılmak istediklerinin altını çizen kırmızı-beyazlılarda yönetici Avni Yıldız, teknik heyetin ve futbolcuların moral bulması adına ücretlerin tamamını ödediklerini kaydederek, “Futbolcularımızın Germencikspor maçına daha rahat ve huzurlu girmelerini sağlamak için İncirliova Belediyespor yönetimi olarak futbolcu ve teknik heyetimize yaklaşık 10 bin lira civarı maç başı ve peşinat ücretlerini ödedik. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu olarak futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize güveniyoruz. Maçtaki hedefimiz 3 puan” dedi.

Yarın saat: 14.00’da İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Akif Morca, Enes Selçuk ve Sinan Sinav yönetecek. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler