Takip Et

SON DAKİKA

Doğan: Tekrar Kuşadası'nda oynamak istiyoruz

12 Ekim 2017, Perşembe 12:39

     


Aydın Amatör Süper Lig'de geçen hafta Kuyuluspor'a 2-1 mağlup olarak 3 puanda kalan Kuşadası 1922, Tuğlaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kuşadası 1922'de antrenör Hüseyin Toydemir ile yollar ayrılırken yola Ahmet Haşlak ile devam edilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                   

Kuyuluspor mağlubiyeti sonrası Kaleci Caner Cihangir Çağlar, Mehmet Vural ve Şaban Furkan Arslan da takımdan gönderildi. Yolların ayrıldığını doğrulayan Kuşadası 1922 Spor Kulübü Başkanı İdris Doğan, Tuğlaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

 

"TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Gönderilen futbolcuların yerine 4-5 transfer yapacaklarını söyleyen Başkan Doğan, "Transfer sezonunu kapanmadan transfer işlemlerini halledip, yeni transferlerimizle Tuğlaspor maçında sahada olacağız" dedi.

 

"DAVUTLAR'DA OYNAMAK İSTEMİYORUZ"

Bu sezon Davutlar Stadı'nda maçlarını oynayan Kuşadası 1922, maçlarını artık Kuşadası'nda oynamak istiyor. Kuşadası 1922 Spor Kulübü Başkanı İdris Doğan, "Davutlar'da oynadığımız maçlarda sorunlar yaşıyoruz. Davutlar seyircisi bizi istemiyor. Bize hakaretler ediyorlar. Kuşadası 1922 olarak maçlarımızı tekrar Kuşadası'nda oynamak istiyoruz" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler