Takip Et

SON DAKİKA

Tepecik Esnaf'ın kalecileri özel çalışıyor

12 Ekim 2016, Çarşamba 07:37

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup ekiplerinden Tepecik Esnafspor'un kalecilerini, eski kaleci ve antrenör Mehmet Esad Yıldırım çalıştırıyor.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Genç bir kadrodan oluşan Tepecik ekibinin kalesini yine genç kaleciler koruyor. Genç kaleciler Emre Karabulut ve Mehmet Hayıt, Antrenör Mehmet Esad Yıldırım'ın özel kaleci antrenmanlarıyla kendilerini geliştirip, ligdeki performanslarını daha iyi seviyeye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da hafta da 1 gün özel kaleci idmanı yaptıran Antrenör Yıldırım, kalecilere çabukluk, konsantrasyon ve refleks ile oyun içinde elle ve ayakla oyun kurma çalışmaları yaptırıyor.

Tepecik Esnafspor Kulüp Başkanı Mustafa Erkin, Esad hocanın çalışmalarıyla genç kalecilerimiz tecrübe kazanıp, performanslarını üst seviyeye taşıyor. Çalışmalardan gayet memnunuz. Esad hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Kalecilerimizin güveni ve oyun içindeki oyun zekası bu çalışmalarla daha iyiye gidiyor" dedi.

Geçtiğimiz hafta Tepecik Esnafspor'dan Çine ekibi Uyanspor'a transfer olan kaleci Eyüphan Uçar'da Antrenör Mehmet Esad Yıldırım'ın özel kaleci antrenmanlarına katılıyor. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler