Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923 salonda çalıştı

12 Ekim 2016, Çarşamba 14:09

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, İnegölspor maçının hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği salon sporuyla sürdürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor İn Wellness Clup Spor Salonu'nda, Teknik Direktör Göksel Özdemir ve yardımcılarının yönetimindeki idmanda oyuncular fiziksel dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı. Toplam 70 dakika süren salon çalışmalarında, Erdi Bakırcı ve Süleyman Özdamar dışında tüm takım kadrosu yer aldı.

SPOR İN AİLESİNE TEŞEKKÜR

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, haftada 1 gün salon çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade ederek kendilerini destek olan Spor İn Wellness Clup Spor Salonu Ailesi'ne teşekkür etti. Özdemir yaptığı açıklamada, "Spor İn Spor Salonu'nun sahibi Ümit Kundakçı kardeşimiz, Aydınspor 1923'e haftada 1 gün ve hatta onun dışında özel çalışmalarda sporcularımıza her türlü desteğiyle yanımızda olduğunu gösterdi. Spor İn Ailesi bu şekilde Aydınspor 1923'e destek oluyor. Kendilerine o yüzden çok teşekkür ediyorum. Bize kapılarını hiç bir maddi beklenti içerisinde olmadan sonuna kadar açtılar. Bu desteğin Aydın'da belirli bir kamuoyu yaratılmasına faydası olacağını ve bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

ÖZDEMİR: KAZANMAK İSTİYORUZ

Ligin 7. Haftasında İnegölspor ile karşılaşacak olan Aydınspor 1923, bu kapsamda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Göksel Özdemir, İnegölspor'un iyi bir takım olduğunu ancak, iç sahada mutlak galip gelmek istediklerini ifade ederek, "İnegölspor iyi bir takım. Bizde iyi bir ivme yakaladık. İç sahadaki maçlarımız bizim için çok önemli. Tabii ki kazanmak istiyoruz. İç saha galibiyetleri çok daha anlamlı oluyor. Onun için özellikle iç sahada kaybetmek istemiyoruz. Çalışmalarımız bu ciddiyette sürüyor. Takım olarak iyi bir yoldayız. İnşallah bu maçı da kazanarak bundan sonraki haftalara daha umutla bakacağız" ifadelerini kullandı.

KUNDAKÇI: GURUR DUYUYORUZ

Spor İn Willness Clup Spor Salonu sahibi Ümit Kundakçı, Aydınspor 1923 takımını ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade ederek bir Aydınlı olarak Aydınspor 1923'e destek vermekten mutlu olduğunu dile getirdi. Kundakçı Aydınspor 1923'e gönülden bağlı olduklarını ifade ederek; "Aydınspor 1923'ün bizim salonumuzda antrenman yapması bize gurur verdi. Onların daha iyi seviyelerde mücadele etmesi için, daha güçlü, daha kondisyonlu mücadele etmeleri için katkımız olursa ne mutlu bize. İlerleyen zamanlarda bu birlikteliğimiz devam edecek. Bir Aydınlı olarak ben Aydınspor 1923'ün başarılı olmasını istiyorum. İlerleyen zamanlarda en üst seviyede mücadele edeceklerine inanıyorum. Başta Aydınlı hocalarımız olmak üzere hepsine Aydınspor 1923'e katkıda bulunan herkese ve tüm camiaya teşekkür ediyorum. Bununla birlikte diğer spor branşlarında da hizmet veriyoruz. Basketbolda 2. Lig temsilcimiz Aydın BŞB Efespor da bizim salonumuzda çalışıyor. Onlarla da bir kardeşliğimiz ve arkadaşlığımız var. Bizim Spor İn Ailesi olarak her şeyden önce Aydınspor 1923'e ve Aydın BŞB Efespor'a gönül bağımız var. Her iki takıma da mücadele ettikleri liglerde başarılar diliyorum" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler