Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yıldızspor’dan stopere takviye

12 Ağustos 2017, Cumartesi 11:51

     


Amatör Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Yıldızspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi beyazlılar geçtiğimiz sezon Bozdoğan Belediyespor’la şampiyonluk yaşayan stoper Doğukan Akarsu’yu kadrosuna kattı.

Amatör Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve rakilerinden çok önce sıkı bir hazırlık sürecine başlayan Yıldızspor bir yandan antrenmanlarını sürdürürken, diğer yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Mavi beyazlılar son olarak geçtiğimiz yıl Bozdoğan Belediyespor'da forma giyen 21 yaşındaki stoper Doğukan Akarsu'yu kadrosuna kattı. Yıldızspor'un güçlü bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Akarsu, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Genç stoper daha önce Yıldız Fenerspor, Orduspor ve Bozdağan Belediyespor formalarını terletti ve geçtiğimiz sezon Bozdağan Belediyespor'la şampiyonluk sevinci yaşadı.

BOZDOĞAN’LA HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Yıldızspor haftada altı gün, Acarlar sahasında antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Özdemir dün yapılan antrenmanda öğrencilerine topla taktik ve şut ağırlıklı çalıştırdı. Fildişi Sahili’nden transfer edilen Christ Abraham Degni ise oturma izni işlemlerinin tamamlanmasının ardından takımla birlikte yeniden çalışmalara başlayacak. Transfer çalışmalarını büyük oranda tamamlayan mavi beyazlılar stoper, forvet ve sol açık mevk,lerine takviye yapacak. Yarın Bozdoğan Belediyespor ile Bozdoğan'da hazırlık maçı yapılacak. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler