Takip Et

SON DAKİKA

Efe, hocasını buldu

12 Ağustos 2017, Cumartesi 21:03

     


Aydınspor 1923, bugün teknik direktör Yavuz İncedal ile akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardı. 

Siyah-beyazlı yöneticiler bugün öğle saatlerinden itibaren teknik direktör konusunda masaya oturdu. Daha önce başkan adaylığını koyan Hüsamettin Artan'ında bulunduğu toplantıda ilk etapta Ali Eren ile görüşen yöneticiler 1 saat süren görüşme sonucunda anlaşmaya varamadı. Bunun üzerine Artan, devreye girerek yine teknik direktör adayları arasında olan Yavuz İncedal'ı telefonla arayarak ön görüşme yaptı. Artan'ın teklifini kıramayan İncedal, teklifi kabul etti. Hüsamettin Artan ve diğer yöneticilerin katkılarıyla Pazartesi veya Salı günü, borcun ödeneceği ve transfer yasağının kaldırılacağı öğrenildi.

İNCEDAL KİMDİR?

Hayatını futbol ve futbolu sevdirmeye adayan Yavuz İncedal,  Ağustos ayının 25. gününde, 1961 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Futbol ile tanışıklığı küçük yaşlara dayanan Yavuz İncedal, uzun yıllar futbolculuk yaptıktan sonra şu anda teknik direktör olarak yine futbol hizmetini sürdürmektedir.

Farklı internet sitelerinde geçmişi ile ilgili birçok farklı ve yanlış bilgi var olan Yavuz İncedal, hayatının en sevdiği faaliyetlerinden birisi olan futbola doğduğu yer olan Ereğli’de küçük yaşlarda Ereğlispor alt yapısında başlamıştır. Futbolculuk döneminde birçok Anadolu kulübünde forma giyen Yavuz İncedal, futbol hayatına teknik direktör olarak devam etmek isteyerek ilk olarak Bartınspor’da profesyonel takım antrenörlüğü yapmıştır. 26.07.1994 tarihinde Bartınspor’da başlayan teknik direktörlük serüveni; günümüze kadar gelen tecrübeli hoca Bartınspor’dan 31.05.1995 yılında ayrılarak Mobellaspor’u çalıştırmıştır.

Yavuz İncedal’ın antrenörlüğünde bir hayli etkili olan faktörlerden birisi; futbolculuk yıllarında İngiltere’de aldığı Antrenörlük kurslarıdır.

Tecrübeli teknik adam, Anadolu takımlarında takımın derecesi, maddi gücü gibi faktörlerin etkisinde kalmadan sadece sevdiği işi yapmak için, değeri bilinmeyen Anadolu takımlarını olmaları gerektiğini düşündüğü yere getirmek için çaba göstermiş ve Anadolu’nun her köşesinde birçok futbol takımını çalıştırmıştır.  Mobellaspor, Aksarayspor, Tarsus İdmanyurdu, Tokatspor, Eskişehirspor, Gümüşhanespor olmak üzere 6 takımı şampiyon yaparak bir üst lige taşımıştır. Daha sonra da Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çorum Belediyespor, Daruca Gençlerbirliği, Sakaryaspor ve Kozan Belediyespor gibi takımlarda da görev yaptı. (SUAT DENİZ)

 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler