Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923 mazisini arıyor

12 Ağustos 2017, Cumartesi 11:00

     


BAL’da seyirci ortalaması 5 bin bile değilken 15 bin taraftarın önünde oynayan, sadece iki sezonda 2. Lig’e yükselen, on binlerce taraftarına mutluluk göz yaşları döktüren, koca bir şehri gururlandıran Efe, son dönemde yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle liglere katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

2011-2012 sezonunda BAL ‘da ortalama 5 bin olan seyirci ortalamasını alt üst ederek Çiğli maçında 15 bin taraftarının önünde adeta şov yapmıştı. Üst üste kazanılan 2 şampiyonluk ile 2. Lig’e kadar yükselen, on binlerce taraftarını sevince boğan Efe şimdilerde ise ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere birçok problemle mücadele etmeye çalışıyor. Siyah-beyazlılar liglerin başlamasına sadece 16 gün kala liglere katılamama tehlikesi yaşıyor. Transfer yasağının kaldırılması için 1 Milyon 925 bin lira Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ye halen daha yatırılmadı. Bunun yanında kulübün 12 milyon lira civarında borcu bulunuyor.

LİGLERE KATILAMAYABİLİRİZ

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Siyah-beyazlılar ligin ilk haftasında 26 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşı kaşıya gelecek. Sahaya çıkacak ilk 11’imiz bile bulunmuyor. Taraftarlar transfer beklerken transfer yasağının kaldırılması için TFF’ye ödenmesi gereken 1 milyon 925 bin lira yatırılamadı. Siyah-beyazlılar bu parayı yatıramazsa liglere katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

TEKNİK ADAM BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Aydınspor 1923’te Hidayet Türen’in dördüncü kongre sonrası tekrar Kulüp Başkanlığı’na seçildikten sonra Teknik Direktör Ahmet Duman’ı şehre getirmişti. Duman yönetimle uzun süren görüşmelerin ardından transfer yasağı konusunun çözülemediği gerekçesiyle takımın başında tek bir antrenmana dahi çıkmadan şehirden ayrıldı. Teknik Direktörlük için yeniden Akif Başaran ve Gürkan Ferhatoğlu gündeme gelse de her iki isimle de anlaşma yapılmadı.

RAKİPLERİN ALAYI GERÇEK OLUYOR

Rakip takım taraftarlarının sosyal medyadan yaptıkları “Teşekkürler Özlem Çerçioğlu”, “Lig başlamadan 6 puan garanti” şeklinde alay konusu olan paylaşımlar yapmışlardı. Tüm bu problemler kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulamazsa rakip takım taraftarlarının paylaşımları gerçek olucak. Aydınspor 1923 yönetimi 16 gün içinde TFF’ye olan borcu ödeyemediği takdirde ya ligden çekilecek ya da alt yapı kadrosuyla geçen yıl 1461 Trabzon örneğinde olduğu gibi ligde mücadele edecek. 1461 Trabzonspor son maçında İnegölspor’u 7-4 mağlup etmesine rağmen küme düşmüştü. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler