Takip Et

SON DAKİKA

Ada Spor, başarılı bir sezon geçirdi

12 Ağustos 2017, Cumartesi 12:24

     


2002 yılından bu yana Kuşadası’nda basketbol alanında önemli çalışmalar yürüten Ada Spor Kulübü 2016-2017 sezonunda katıldığı kategorilerde toplamda 5 kupa alarak başarılı bir sezonu geride bıraktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2015-2016 sezonu ile birlikte yeni bir yapılanmaya giderek takımın başına Engin Kömeç'i getiren Ada Spor Kulübü bu yapılanmanın meyvelerini toplamaya başladı. Sezonu gençler ve yıldızlar kategorisi ile açan Ada Spor, her iki kategoride final oynayarak şampiyonluğun kıyısından döndü. Şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım da Aydın il ikincisi oldu. Federasyonun ilk kez açıkladığı ve takvimine dahil ettiği U13 takımı da il dördüncüsü oldu. U12 Takımı ise yoğun geçen bir sezon sonrası güçlü rakiplerini geride bıraktı ve sezonu il üçüncüsü olarak tamamladı. Sezonun en büyük başarısı ise U14 takımından geldi. TEOG sınavına hazırlanmalarına rağmen bu yoğun dönemde basketbola da zaman ayıran Ada Spor Kulübü U14 takımı namağlup Aydın İl Şampiyonu oldu ve Konya’da düzenlenen Bölge Şampiyonası'nda Kuşadası'nı ve Aydın'ı temsil etti.

“ÖZEL BİR SEZON YAŞADIK”

2016-2017 sezonu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ada Spor Altyapı Koordinatörü Engin Kömeç şöyle konuştu: "Federasyonumuzun bu sezon için takvimine aldığı U13 ve U11 kategorileri ile birlikte çok yoğun ama bir o kadar kulübümüz adına güzel geçen bir sezonu geride bıraktık. Spor okulları öğrencilerimizden müsabakalarda mücadele eden takımlarımıza ve kulübümüzü Aydın'da en iyi şekilde temsil ederek sezonu kupa ile kapatan ve şampiyon olan takımlarımıza kadar tüm sporcularımızı kutluyorum. Bizlere çok özel bir sezon yaşattılar. Ada Spor Kulübünü önümüzdeki yıllarda da bir üst seviyeye çıkarmak, iyi bireyler ve hedef takımlarda mücadele edebilen oyuncular yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ayrıca kulübümüz adına her zaman bizlerin yanında olan yönetim kurulumuza, desteklerini hiç bir zaman bizlerden esirgemeyen saygıdeğer velilerimize ve sevgili sporcularımıza da teşekkür ediyorum." (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler