Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor transfere başladı

12 Temmuz 2018, Perşembe 17:41

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Aydınspor, yeni sezon için kolları sıvadı. Transfer için çalışmalara başlayan Aydınspor kaleci ve savunma oyuncusunu kadroya kattı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçıran Aydınspor, bu sezon kaçan şampiyonluğu yakalamak istiyor. Aydınspor ilk olarak İncirliova Belediyespor'dan genç kaleci Eray Pehlivan'ı renklerine bağladı. Hemen ardından Tuğlaspor'dan stoper Tolga Çomak'ı da Aydınspor forması giydirdi. İki transferle transfere başlayan Aydınspor, transferlerini sürdürecek.

İki futbolcunun imza töreninde Kulüp Başkanı Özcan Çetav, Onursal Başkan Veysi Aydin, Genel Kaptan Hasan Karaca ve antrenör Erkan Eyiol hazır bulundu.

"AYDINSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK"

Tüm hızıyla transfer çalışmaların devam ettiğini belirten Aydınspor antrenörü Erkan Eyiol, "Yeni sezon için gerekli transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Önünüzdeki günlerde de anlaştığımız diğer arkadaşları açıklayacağız. Burada bir görevimiz var. O da takım olarak Aydınspor’umuzu tekrar en üst noktaya taşımak. Bunun için de işimizi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Yaptığımız planlama dahilinde yolumuzda ilerleyip Aydınspor’umuzu eski günlerine geri getireceğimize inanıyoruz" dedi.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Aydınspor'un eski günlerine geleceğini belirten Eyiol, "Bu noktada Aydınspor’umuza sonsuz desteklerini esirgemeyen başkanlarımız Özcan Çetav ve Veysi Aydin’a teşekkür ederim. İnşallah verilen bu önemli görevin altından kalkıp fair-play çerçevesinde üst düzey mücadele eden, kazanmak için canını dişine takan bir takım oluşturacağız” ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler