Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı milliler ülkeyi temsil edecek

12 Temmuz 2018, Perşembe 17:37

     


Finlandiya'da 10-15 tarihleri arasında 17. IAAF Dünya U20 Şampiyonası gerçekleşiyor.

Atletizmde yılın önemli uluslararası buluşmalarından biri olan Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında Aydın'ın Milli Sporcusu Mahsum Korkmaz, bu şampiyonada Türkiye'yi 400 metre ve 4x400 metre bayrak yarışmalarında temsil edecek. Mahsum Korkmaz daha önce birçok uluslararası yarışmalarda madalya sahibi olan Korkmaz, bu büyük organizasyona antrenörü Sinan Korkmaz ile çok iyi hazırlandıklarını, her zaman olduğu gibi ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek madalya için koşacağını ifade etti.

Aydınlı sporcu Esra Türkmen de cirit atma branşında Türkiye'yi temsil edecek. Esra Türkmen 8-9 Haziran'da İstanbul da gerçekleşen Balkan Yıldızlar Şampiyonasında cirit atma dalında Balkan ikincisi olmuştu. Esra Türkmen bu şampiyonaya antrenörü Sinan Korkmaz ile çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerini madalya olduğunu dile getirdi.

Milli sporcuların bu büyük başarısının oluşumunda baş mimar olan milli takım antrenörleri Sinan Korkmaz ve Saim Korkmaz 2018 yılı için bu iki büyük organizasyona sporcularının çok özverili çalıştıklarını, bu çalışmaların bu büyük yarışmalarda alacakları başarılı sonuçlarla inşallah taçlandıracaklarını söyledi.

Antrenör Sinan Korkmaz ve Saim Korkmaz, "Bu çalışmalar sürecinde bizlere maddi manevi desteklerini hiç esirgemeyen Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar’a Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e, Fenerbahçe ve ENKA spor kulüplerine, teşekkür ederiz" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler