Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de Satranç Turnuvası sona erdi

12 Haziran 2017, Pazartesi 09:13

     


Bu yıl 8'incisi düzenlenen Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası’na bu yıl katılımın yüksek olması dikkat çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Belediyesi tarafından düzenlenen,satranç tutkunu Sökeli iş adamlarından Suat ve Bülent Zeytinoğlu tarafından desteklenen ve Remzi Zeytinoğlu adına yapılan Ulusal Satranç Turnuvasına büyük çekişme içerisinde geçen son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Söke TAYEM’de yapılan satranç turnuvasına her yıl olduğu gibi bu yıl oldukça yoğun ilgi gördü . Türkiye Satranç Federasyonu’nun programında da yer alan satranç turnuvası Isparta, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Tekirdağ, Çanakkale, Manisa, Muğla, Antalya, Denizli, Samsun, Siirt, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Konya, Balıkesir, Düzce, Burdur ve Osmaniye gibi Türkiye’nin çeşitli yerlerinden toplam 244 sporcuyu katıldı. 4 kategoride gerçekleştirilen çekişmeli müsabakaların oynandığı 8. Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası pazar günü yapılan ödül töreni sona erdi.

Dereceye giren sporculara para ödüllerinin de yer aldığı turnuvanın kupa ve madalya törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş,İş Adamı Bülent Zeytinoğlu,Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Mustafa Yavuz,İlçe Temsilcisi Levent Yıldız ve turnuvaya ev sahipliği yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi(TAYEM)yetkilileri katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş kupa ve madalya töreninde yaptığı konuşmada başta Zeytinoğlu ailesi olmak üzere yurdun dört bir yanından gelen satranç tutkunlarına ve ailelerine teşekkür ederken önümüzdeki yıl 9.ncusunu planladıkları şampiyona ya da katılımlarını beklediklerini dile getirdi.

Söke'de üç gün süren ve büyük çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuva sonunda dereceye giren sporcular;

A Kategorisi: 1.Tuna Özateş(CM)2.Şenol Şahin,3.Emrah Onay,4.Ozan Öz,5.Ömer Ünsal

B Kategorisi:Orçun Ege Tuncer,2.Efe Barkın Dinçer,3.Yiğit Bora Altundaşar,4.Nehir Yalçın,5.Muhammed Yusuf Çelik

C Kategorisi:1.Selçuk Emre Çolak,2.Çağan Erdem Bektaş,3.Ömer Ege Boz,4.Kerim Erdal Parlakbilek,5.Hüseyin Bayko

D.Kategorisi:1.Yunus Emre Günebakan,2.Kaan Ünüvar,3.Ediz Tan Aytan,4.Tuna Pilat,5. Sıtkı Özgür Sarı (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler