Takip Et

SON DAKİKA

EBBL'de ikinci tur heyecanı yarın

12 Şubat 2016, Cuma 16:25

     


EBLL'de ikinci tur heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. İlk hafta maçlarında Aydın Sportif Spor Trabzon Basketbol Gelişim'i, Efe Spor Aykim Alüminyum da UPS basketbol takımını evinde ağırlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde (EBBL) ikinci tur kuralarının çekilmesinin ardından Aydın Sportif Spor ve Efe Spor Aykim Alüminyum'un mücadele edeceği gruplar ve rakipleri belli oldu. Kuralar sonunda ikinci tura namağlup yükselen Efe Spor Aykim Alüminyum, İnegöl Belediyespor, İzmir Üniversitesi, UPS, Siverekliler, Başkent Karşıyaka'nın da aralarında bulunduğu F Grubu'na düşerken, grubunu ikinci sırada tamamlayan Aydın Sportif Spor, Bağlar Belediyespor, Melikgazi Belediyespor, Anadolu Üniversitesi, Saray Belediyespor, Trabzonspor Basketbol Gelişimspor'un da yer aldığı C Grubu'nda mücadele edecek.

İkinci turdaki ilk maçlarına yarın çıkacak iki ekibin yöneticileri de zorlu karşılaşma öncesi Aydınlılara seslenerek taraftar desteği istedi.

"ZORLU ON MÜSABAKA OYNAYACAĞIZ"

İlk maçında UPS basketbol takımını ağırlayacak Efe Spor Aykim Alüminyum'da Başkan Erdinç Vence, "Zor gibi görünen bir kura çekmiş olsak da tek hedefi ikinci lige çıkmak olan bir takım için her kura aynıdır. Grubumuzda birbirinden zorlu 10 müsabaka oynayacağız. Grubumuzdaki İnegöl Belediyespor bu yılın en büyük yatırımını yapan takımı ancak biz de sponsorumuz Aykim Alüminyum'la, çalışma azmimiz ve seyircimizle onlarla başedebilecek güce sahibiz. Hedefimiz bu grubu birinci sırada bitirip sonraki eşleşmelerde avantaj elde etmek. Tüm Aydınlıları takımlarını desteklemeye bekliyorum” dedi.

"HEDEFİMİZ ÇAPRAZ EŞLEŞTİRMELER"

Grubundaki ilk maçında Trabzonspor Basketbol Gelişimspor'u ağırlayacak Aydın Sportif Spor'da Antrenör Çağatay Dereceli de, "İlk hedefimizi gerçekleştirdik. İkinci turdan da başarıyla çıkarak, çapraz eşleşmelere kalmak istiyoruz. İlk maçımızı kazanarak, ikinci tura galibiyetle başlamak istiyoruz. İkinci turda da maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Desteklendiğinde iyi işler yapabilecek bir takımız" ifadelerini kullandı.

Efeler Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmalarda saat 14.30'da Aydın Sportif Spor Trabzonspor Basketbol Gelişimspor'u, saat 16.30'da da Efe Spor Aykim Alüminyum UPS'i ağırlayacak. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler