Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğan hem dertli hem sevinçli

12 Şubat 2016, Cuma 18:15

     


Aydın Amatör Süper Lig'in sürpriz ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor'da Antrenör Namık Kemal Sarıyer, aldıkları kötü sonuçlara, hakem kararlarının etki ettiğini savundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Aldığı 30 puanla 3'üncü sırada zirve mücadelesi veren Bozdoğan Belediyespor'da, iyi gidişata rağmen moraller bozuk. Geçen haftayı 2-0'lık Bozdoğan Belediyespor galibiyetiyle tamamlayan yeşil-beyazlılarda, Antrenör Sarıyer hakem kararlarından dert yandı. Hakemleri adil olmamakla saçluyan Namık Kemal Sarıyer, "Hakemler, her takıma eşit davranmalı. Maçta kendisine tehdit eden futbolculara gereken cezayı verebilmeli. Hakemler bu kararları alamadığı sürece aldığınız sonuçların hiçbir anlamı yok" diye konuştu.

FATİH DIŞINDA EKSİK YOK

Bozdoğan Belediyespor'un genç bir ekip olduğunu belirten Sarıyer, "Amacımız gençlere spor yaptırmak. Bu amaçla da sezona genç bir ekiple başladık. İyi futbolla iyi sonuçlar almak için mücadele ediyoruz" dedi.

Hafta sonunda deplasmanda konuk olacakları Yıldız Fenerspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Namık Kemal Sarıyer, "Yıldız Fenerspor da bizim gibi iyi futbol oynamaya çalışan güçlü bir takım. Hedefimiz mutlak galibiyet. Bu maçımızı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, zorlu karşılaşma öncesi geçen hafta oynanan Merkez Yeniköyspor maçında kolu kırılan Fatih Can Doğa'ın dışında eksik bulunmuyor. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler