Takip Et

SON DAKİKA

Efe Başkent'te, Naz-Naz evinde

11 Aralık 2016, Pazar 09:00

     


Spor Toto 2. Lig'de Aydınspor 1923 bugün Başkent'te Bugsaşspor'un konuğu olurken, Nazilli Belediyespor da Sivas Belediyespor'u konuk edecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, bugün Bugsaşspor ile kozlarını paylaşacak. Başkent'e Menemen Belediyespor karşılaşmasında aldığı sarı kartla cezalı duruma düşen forvet oyuncusu Nezir Özer, götürülmedi. Ligde 18 puanı bulunan Efe, 1 puan üstündeki rakibi karşısında galibiyet arayacak. 2 takım ilk defa birbirlerine rakip olacak.

Bugün saat 13.30'da Ankara Ostim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Konya bölgesinden Hasan Ertuğan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Hulusi Akırşan ve Şaban Karaderili yapacak. Ertuğran'ın daha önce yönettiği 2 maçta Aydınspor 1923 galibiyetle tanışamazken 1 mağlubiyet 1 de beraberlik aldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, ligdeki kötü gidişatına dur demek için bugün Sivas Belediyespor'u mağlup etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, "Eksiğimiz yok. Tam kadro halinde galibiyete inandık. Taraftar bizimle birlikte tek vücut olmalı. Mücadelenin başından sonuna kadar bizi sabırla desteklesinler” diye konuştu.

Bugün saat 13.30'da Nazilli Şehir Stadı'nda başlayacak mücadeleyi Batman bölgesinden Yavuz Çetin yönetecek. Yardımcılıklarını ise Van bölgesinden Özcan Sultanoğlu ile Muharrem Güzel yapacak. Çetin'in daha önce yönettiği maçlarda Nazilli ekibi mağlup olmazken 2 beraberlik 1 de galibiyet aldı. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler