Takip Et

SON DAKİKA

Amatör Spor Haftası sona erdi

11 Ekim 2019, Cuma 22:13

     


Ülkemizde bu yıl 7-13 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Aydın’da yürüyüş ve tören düzenlendi.

Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonunda bir araya gelen protokol üyeleri, kurum amirleri, ilimizde çeşitli kulüp ve kurslarda yer alan sporcular ve antrenörler, Abide Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşün ardından Atatürk Spor Salonunda tören düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene kurum amirleri, şube müdürleri, antrenörler, sporcular, kurum personelimiz ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Törende söz alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Aydın’da amatör sporun durumu ve ilçede faaliyet gösteren kulüpler hakkında bilgi verdi.

Konuşmanın ardından çeşitli branşlarda sporcular gösteriler yaparak hünerlerini sergiledi. Birbirinden zorlu hareketleri büyük bir beceriyle gerçekleştiren sporcular, alkış topladı.

Törenin sonunda çeşitli branşlarda derece elde sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Yılın En'lerine plaket verildi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler