Takip Et

SON DAKİKA

Türen: Türkiye Cumhuriyeti'nde ihale aldığım tek bir iş yok

11 Ekim 2016, Salı 13:05

     


Aydınspor 1923'te yönetim ile taraftar arasında yaşanan "otobüs"polemiği devam ederken taraftarların sosyal paylaşım sayfalarında gösterdiği tepkiler had safhaya ulaştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Taraftarların son olarak Kulüp Başkanı Hidayet Türen ve oğlunun, geçen hafta temeli atılan Atatürk Spor Kompleksi'nin ihalesini aldığını iddia etmesi, Kulüp Başkanı Hidayet Türen tarafından yalanlandı.

Taraftarların yanlış bilgi sahibi olduğuna dikkat çeken Türen, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 81 vilayetinde benim ve oğlumun bugüne kadar girdiğimiz bir tane ihale bile yok iken böyle bir iftirayı nasıl yapabiliyorlar anlaşmış değilim. İşim Aydın'da, vergi dairem Aydın'da, vergimi Aydın Vergi Dairesi'ne ödüyorum. Benim belediyelerde ihale işim olmaz Biz bu takımı karşılıksız sevdik bir kuruş çıkarımız varsa o para bize haram olsun. Yorum yaparken dikkat etmek lazım. Kimsenin günahına girmemek lazım. Karşıyaka maçının sevinci kursağımızda kaldı. Yerim yurdum belli, İşim belli Yerel gazetede çıkan haberlerin altında yer alan proje tanıtım videosudur. Bütün haberlerin altında o tanıtım videosu zaten vardır. Bir şeye yorum yaparken dikkat etmek gerekir. Tekrar bugüne kadar girmiş olduğumuz veya almış olduğumuz hiçbir ihale bulunmamaktadır." (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler