Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'den Göztepe'ye

11 Ekim 2016, Salı 14:28

     


Aydın'da 2013 yılında alt yapı kategorilerinde mücadele etmek üzere kurulan Nazilli Fenerspor, meyvelerini vermeye başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu'nda başlayıp ve 2013 yılında kurulan Nazilli Fenerspor'da lisansı çıkarılan Umut Bulut, kısa zamanda gösterdiği gelişim ve yeteneğiyle bir çok kulübün dikkatini çekti. 2015-2016 sezonunda U14, U15, U16 ve U17 yaş kategorilerinde de oynayan ve bu yaş kategorilerinde ki şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan yetenekli futbolcu Göztepe'ye transfer oldu.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Nazilli Fenerspor Teknik Sorumlusu Süleyman Kabasakal, "Bizim kulüp olarak hedefimiz her zaman alt yapıdır. Yetenekli futbolcuyu bulup onlara alt yapı eğitimi verip gelişimlerini daha da ileri götüreceği üst liglere kazandırmaktır. Bizim gibi alt yapı eğitimi veren kulüplerin TFF, profesyonel kulüpler ve yerel yönetimler tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Maalesef bundan önceki yıllarda profesyonel takım alt yapısına verdiğimiz oyuncular için o takımlara transfer olurken söz verilmesine rağmen hiç destek göremedik. Bu tavır kulüp olarak gerçekten bizi üzmektedir. Bünyemizde her yaş kategorilerinde bir çok yetenekli sporcumuz bulunmaktadır. Sporcumuz Umut Bulut bu anlamda kısa sürede hem fiziksel hem de oyunsal olarak çok iyi bir gelişim göstermiştir. Sporcumuza düşen bundan sonra karakteriyle, özverili bir şekilde çok çalışarak hedefini hep en üst seviyede tutmasıdır. Bunları yapması durumunda Umut Bulut'un yakın zamanda Türk futbolunda adından söz ettireceğine olan inancım tamdır. Evladımıza bu yolda üstün başarılar diliyorum. Türkiye'nin köklü ve güzide kulüplerinden olan Göztepe'ye ve alt yapı biriminde görevli arkadaşlara kulübümüz Nazilli Fenerspor'a olan yaklaşımları ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler