Takip Et

SON DAKİKA

İGGE Antrenörü Teke'den duygusal veda

11 Ekim 2016, Salı 23:54

     


Aydın amatör futbolunun önemli altyapı kulüplerinden olan İbrahim Gülümser Genç Efespor (İGGE), Antrenörü Mehmet Teke Samsun Üniversitesi BESYO Yüksek Lisans Eğitimi için takımdan ayrıldı. Genç ve başarılı antrenör Mehmet Teke, takımdan ayrıldığı için çok üzgün olduğunu dile getirerek tekrar hizmet vermek için bir gün geri dönme temennisinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İGGE Antrenörü Mehmet Teke, "Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü Yüksek Lisans Programını kazandığım için çok sevdiğim takımımdan ayrılmak zorundayım. Benim için ayrı ve çok özel yeri olan uzun yıllar emek verdiğim gönül bağı kurduğum takımımdan ayrılmak gerçekten zor oldu.Tabi bu işi yaparken bir çok etmenin iyi idare edilmesi ve beraber hareket edebilmek çok önemli. Başkanından yöneticisine, velisinden futbolcusuna, herkesin çok büyük özverisi ve sevgisiyle çok güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Aydın futboluna elimden geldiğince emek vermeye, başarılı sporcular yetiştirmeye çalıştım. İnşallah tekrar memleketim Aydın için çalışma fırsatı bulurum. Belki şu an buradan ayrılıyorum. Ancak bütün kalbim burada onlarla beraber atmaya devam edecek ve güzel işlerin, büyük başarıların devam edeceğinden hiç bir şüphem yok. Başkanımızın bu işi gönül bağı ve hiç bir çıkar ilişkisi olmadan yaptığı için bir Mehmet Teke ayrılsa da, daha niceleri bu kulüpte bulunacaktır. Başkanımız Dr. İbrahim Gülümser'e, 2. Başkanımız Recep Özçelik'e, yöneticimiz Uğur Demir'e, hocalarımıza, velilerimize ve bütün futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Üzerimde emeği olan herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle" diye konuştu.

5 YILDA 5 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2012 yılında İGGE'de antrenörlük hayatına başlayan genç ve başarılı antrenör Teke, 5 yılda 5 kez şampiyonluk yaşamış ve çok önemli başarılara imza attı. Antrenör Teke, 2012-2013 sezonu U14 Şampiyonluğu, 2013-2014 sezonu U13 Şampiyonluğu, 2013-2014 sezonu U14 Şampiyonluğu, 2014-2015 sezonu U15 Şampiyonluğu, 2015-2016 sezonu U14 Şampiyonluğu yaşadı. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler