Takip Et

SON DAKİKA

Halısaha'da centilmen davranış

11 Ekim 2016, Salı 14:26

     


Söke Belediye Başkanlığı'nca bu yıl 10'uncusu düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası'nda kadın hakem Derinsu Aras maç yönetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke'de 7 Eylül akşamı 16 takımın katılımı ile başlayan ve 28 Ekim Cuma akşamı sona erecek olan turnuvada Söke Eğitim Sen-Baro takımları arasında oynanan karşılaşmayı İl Hakem Komitesi tarafından atanan Derinsu Aras yönetti.15-4'lük skorla Eğitim Sen’nin kazandığı maç öncesi Söke Belediyesi Spor Komisyonu Üyesi Yusuf Yaya, çiçeği burnunda genç hakeme çiçek verip başarı dileğinde bulundu.

Karşılaşmada verdiği kararlar ve çaldığı düdükle futbolda gelecek için umut veren genç hakeme, sahada mücadele eden futbolcular kadar seyircilerde olumlu tepki verdi. Söke'de aynı zamanda sağlık sektöründe görev yapan genç kadın hakem Derinsu Aras’ın turnuva karşılaşmalarına atanmasından dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Maçlarımıza kadın hakem atanması, il hakem kurulunun turnuvamıza verdiği önemi de ortaya koyduğunu düşünüyorum” dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler