Takip Et

SON DAKİKA

Çeştepe'ye mangal dopingi

11 Ekim 2016, Salı 14:08

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Çeştepe Belediyesporlu futbolcular, Çeştepe'de düzenlenen mangal organizasyonunda buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çeştepe Belediyespor Kulüp Başkanı Cömert Boztepe'nin düzenlediği mangal gecesinde futbolcular ve yöneticiler bir araya gelirken, kulüp sponsorlarından BRM İnşaat yöneticileri Bilal Niyaz, Hüseyin Erdem ve Halil Alhan da geceye misafir oldu.

PES ETMEK YOK

Geçtiğimiz hafta Kardeşköyspor'a 6-4 mağlup olarak liderliği kaçıran Çeştepe ekibinde Kulüp Başkanı Cömert Boztepe, futbolcuların morallerini bozmamalarını ve sonuna kadar mücadele etmelerini söyledi. Takıma moral amaçlı yapılan mangal gecesinde Başkan Boztepe'nin yaptığı konuşmada, "Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. İlk mağlubiyetimizi aldık ancak henüz ligden kopmuş değiliz. Sonuna kadar hiç bir şekilde pes etmek yok. Onurlu mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Çeştepe Belediyesporlu futbolcular ise Kulüp Başkanı Cömert Boztepe'ye sonuna kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdiler.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Çeştepe Belediyespor yöneticilerinden Kemal Madran, Turgay Gürcan, İrfan Pehlivan, Yılmaz Can ve Bülent Sucukcu düzenlenen mangal gecesinde futbolcuları yalnız bırakmadı. Genç futbolculara sonuna kadar güvendiklerini ifaden eden Çeştepe yönetimi takımlarının daima arkasında olduklarını dile getirdiler. Gecenin sonunda Çeştepe Belediyespor yönetimi toplu fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler