Takip Et

SON DAKİKA

Behçet Alp sessizliğini bozdu

11 Ekim 2016, Salı 19:37

     


Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Behçet Alp, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Merkez Yeniköyspor maçında çıkan olaylar üzerine basın açıklaması yaptı. Alp, maç esnasında hakemlerin kart göstermeyerek hakimiyeti kaybettiklerini belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Behçet Alp sessizliğini bozdu. Merkez Yeniköyspor maçında çıkan olaylar üzerine basın açıklaması yapan Alp, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Yeniköyspor karşılaşmasında yaşanan üzücü hadiseler, tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Sporda dostluğu ve centilmenliği esas alan futbol kulübümüz, maçın ilk dakikalarından itibaren Yeniköyspor futbolcuları tarafından saldırıya maruz kaldı. Her sene aynı olayların yaşandığı Yeniköyspor’un sahasında hocalarımız ve futbolcularımız darp edildi. Basına yansıyan fotoğraflarda da açıkça görülebileceği gibi hocamıza ve futbolcularımıza yönelik fiziki saldırı yapıldı. Can güvenliğimizin olmadığı bir ortamda oynadığımız maçta, hakem tüm olaylara kayıtsız kaldı. Rakip takımın kaptanından çekindiğini düşündüğümüz hakem, kırmızı kartını çıkartamayarak oyundaki hakimiyetini kaybetti.

Yaşadığımız olaylar karşısında kulüp olarak federasyonu göreve davet ediyoruz. Özellikle her sene Yeniköyspor karşılaşmasında yaşanan olayların tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Eğer bu ve benzeri olayların önüne geçilmezse futbol sahalarının ringe dönüşmesi kaçınılmaz olacak.Biz Yeniköyspor maçında yaşanan olaylar sebebiyle gerekli yaptırımların uygulanmasını istiyoruz. Hocamıza ve futbolcularımıza saldıran Yeniköyspor’dan kulübümüze yönelik bir özür bekliyoruz. Hocamıza ve futbolcularımıza saldıranları kınıyoruz. Yeşil sahalarda yaşanan bu gibi olayların son bulmasını istiyor, Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim' sözünü hatırlatıyoruz.” (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler