Takip Et

SON DAKİKA

Taraftarlardan Vali Köşger'e çağrı

11 Ağustos 2018, Cumartesi 15:47

     


Aydınspor 1923'lü taraftarlar, sosyal medyada Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'e kulüp tesisleri konusunda destek çağrısında bulundu. Taraftarlar, "Sayın Valim, siz bir telefonla bu sorunu çözersiniz. Aydınspor taraftarının ve Aydın halkının sizden beklentisi budur" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Siyah-Beyazlı taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları açıklamada şunlara yer verdi:

"Valimize çağrımızdır. Bu takım Aydın'ın takımı, Aydın halkının takımıdır. Halkın takımının Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sokağa atılmasına bizler müsaade etmeyeceğiz. Biz takımıza ve yönetimimize inanıyoruz.

Sayın Valimiz isterse bir telefon açarak Özlem Çerçioğlu ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelir ve sorunun çözümü için ortak karar alınmasını sağlar. Biz binlerce taraftar olarak bunu bekliyoruz.

Milletvekilimiz Mustafa Savaş'tan da Spor Bakanlığını devreye sokarak destek bekliyoruz. Bir spor bakanı bir kulübün sokağa atılmasına izin vermeyecektir. Her güç bende diyen bu güç yoktur! Valimiz bu yetkiye, en büyük güce devlet adamı olarak fazlasıyla sahiptir. Artık basında elektriği suyu kesilen kulüp haberi duymaktan utanıyoruz.

Şimdi iki de yabancı oyuncumuz var. Böyle bir olumsuzluk onları da olumsuz etkileyecektir. Sayın Valim, siz bir telefonla bu sorunu çözersiniz. Aydınspor taraftarının ve Aydın halkının sizden beklentisi budur. Bu sorunu sizden başkası çözemez." (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler