Takip Et

SON DAKİKA

Madranspor hazırlık maçlarına başlıyor

11 Ağustos 2017, Cuma 13:30

     


Bu sezon Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan ve yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek isteyen Çine Madranspor kamp sürecini sonlandırırken, teknik çalışmalara başladı. Önümüzdeki süreçte hazırlık maçları oynayacak olan Çine Madranspor’un ilk rakibi Pamukörenspor olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Madranspor Madran Dağı’ndaki kamp sürecinin ardından Çine Yüksel Yalova Stadı’nda teknik ve taktik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Çine Madranspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol, önümüzdeki süreçte bir çok hazırlık maçı oynamak istediklerini ifade ederken, Pazar günü Pamukörenspor ile ilk hazırlık maçlarını oynayacaklarını söyledi.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Çine’ye layık bir takım oluşturma çabası içerisinde olduklarını ifade eden Çine Madranspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol, “50 bin nüfuslu ilçemiz olan Çine’ye yakışır bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. 1926 yılında kurulan Çine Madranspor, Aydın’ın bir markasıdır. Bu markanın yeniden hak ettiği yerlere gelmesi için var gücümüzle tüm hevesimizle çaba sarf edeceğiz. Çine halkının bize güvenmesini ve deste vermesini istiyoruz. Onlar için savaşacak ve hedefimize ulaşacağız. Ayrıca başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bey olmak üzere kulüp başkanı Mehmet Güler ve ekibine özverili çalışmalarından ve bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı tüm Çine halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler