Takip Et

SON DAKİKA

U14 Türkiye Şampiyonası bugün başlıyor

11 Mayıs 2017, Perşembe 07:51

     


2016- 2017 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 65 ilden 107 takımın katılımıyla 11 - 14 Mayıs 2017 tarihlerinde olmak üzere toplam 20 tarafsız grup merkezinde oynanacak.

 

Fethiye'de mücadele edecek olan Yıldızspor'un rakipleri Pınargücü, Aliağa, Denizli Futbol, Isparta Büyükgökçeli, Antalya DSİ oldu. Afyonkarahisar'da mücadele edecek olan Kuşadası Küçükadaspor'un rakipleri ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Konya Kadıköyspor, Bodrumspor, Yeni Burdurspor ve Antalya Şimşek Gençlik oldu.

 

Afyonkarahisar'a dün yola çıkan Kuşadası Küçükadaspor'un ulaşım desteğini Kuşadası Belediyesi sağladı. Yıldızspor da kendi kulüp aracıyla gidecek. Geçen sezon aynı kadroyla U13 Türkiye Şampiyonası'nda Aydın'a ilk defa 2. Tur'a yükselen kulüp olan Kuşadası Küçükadaspor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Yıldızspor da, U19 Türkiye Şampiyonası'nda olduğu gibi U14'lerde de 2. Tur'a yükselmeyi hedefliyor.

 

AYDIN'DA DA HEYECAN SÜRECEK

Efeler İlhami Ortekin Stadı'nda bugün U14 Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak. Aydın'da Forbes Torbalı, İzmir Damlacık, Manisa Yunusemre, Marmaris Gençlerbirliği, Denizli Bağbaşı Zeytinköy ve Uşak Turan İdman Yurdu mücadele edecek (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler