Takip Et

SON DAKİKA

Kılıç: Mütevazı takımla üst sıraları zorlayacağız

11 Şubat 2016, Perşembe 17:46

     


Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Aydın Sportif Spor'da yönetici Turgay Kılıç, kuracakları mütevazı takımla üst sıraları zorlayacaklarını belirtti.

Aydın 2. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele edecek Aydın Sportif Spor, yeni sezona hazırlanırken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sezonu en iyi şekilde tamamlamayı planlayan Aydın Sportif Spor'da yönetim, dört oyuncuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Mavi-beyazlılar, SHÇEK Spor’dan forvet Ahmet Kılıç, Köprülüspor’dan sol açık Zeki Çakır, orta saha oyuncusu Ömer Emul ve forvet Mehmet Can Tepecik'i renklerine bağladı.

HEDEF ÜST SIRALAR

Sezon hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da sürdüren mavi-beyazlıların antrenmanını yöneticiler de ziyaret ederek destek oldu. Aydın Sportif Spor yöneticilerinden Turgay Kılıç, yeni sezonun hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Güçlü, iddialı ve hedefi olan takımların bulduğu bir grupta mücadele edeceğiz. Lige renk getiren mütevazı bir takım kurmaya çalışıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hiçbir rakibimizden çekinmiyoruz. Her maçımıza galibiyet için çıkacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek” diye konuştu.

Futbolcular da takımlarını en iyi yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler