Takip Et

SON DAKİKA

Evren 6 hafta yok

11 Şubat 2016, Perşembe 15:11

     


Aydınspor 1923'te idmanda sağ dizinden sakatlanarak tedavi altına alınan kaleci Evren Özyiğit'in, iç yan bağlarındaki kısmi yırtık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te salı günü gerçekleştirilen idmanda elle top kapma çalışması sırasında yere ters basması sonucu sağ dizinden sakatlanarak tedavi altına alınan kaleci Evren Özyiğit'in durumu netleşti. Aydın'daki ilk tedavisinin ardından dün öğle saatlerinde MR çektirmek için İzmir'e giden kaleci Evren'in durumuyla ilgili açıklamayı yine Kulüp Doktoru Gökhan Aksu yaptı. MR sonuçlarına göre başarılı eldivenin iç yan bağlarında kısmi bir yırtık tespit edildiğini ifade eden Dr. Aksu, "Evren'in dizinde sakatlığa bağlı ödem oluşmuş. Kemik ve kas dokularında birtakım değişiklikler var. Fizik tedavisine hemen başlandı. Yaklaşık 6 haftalık bir tedavi süreci olacak. Bu süre sporcunun tedaviye vereceği yanıtta etkili olacak" diye konuştu.

"ALTI HAFTADA SAHAYA DÖNEBİLİR"

Evren'in tedavisine hızlı bir şekilde başlandığını belirten Kulüp Doktoru Aksu, "Tedavi sürecini en aza indirmeye çalışacağız. Ancak bazen beklenmedik şeyler oluyor ve sonrasında tedavi uzuyor. Bunun standardı yok. Ön görüşümüz 6 hafta içinde sahaya dönmesi yönünde" açıklamasında bulundu.

"TEDAVİSİ AYDIN'DA SÜRECEK"

Evren'in tedavisinin Aydın'da sürdürüleceğini belirten Gökhan Aksu, "Evren'in tedavisi fizik tedavi üzerine planlandı. Bu tedaviler kulübün fizyoterapisti eşliğinde gerçekleştirilecek. İzmir’de sadece kontrollerini sürdüreceğiz. Oyuncumuz daha önce aynı yerden olmasa da buna benzer bir sakatlık geçirmiş. O yüzden aynı doktoru kontrol etti. Futbolda en büyük sıkıntı ön çapraz bağlardır. Biz bundan korkmuştuk. Ama böyle bir durum söz konusu değil. Ameliyat gerektiren bir durumun söz konusu olmaması da sevindirici. Evren’in tedaviye isteği çok yüksek. Biz de kısa sürede iyileşeceğinden umutluyuz" ifadelerini kullandı. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler