Takip Et

SON DAKİKA

Filenin Yıldızları çeyrek finalde

11 Ocak 2017, Çarşamba 12:31

     


Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2016 – 2017 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları Muğla'da gerçekleştirildi.

ANALİG Voleybol Grup müsabakalarına Aydın'dan 2003,2004 ve 2005 doğumlu sporculardan seçilen voleybol takımları katıldı.

KIZLAR YENİLMEDİ

Gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında üçlü gruba düşen Aydın Bayanlar Voleybol İl Karması takımı Manisa’yı 3-2, Eskişehir’i 3-0 mağlup etmeyi başararak namağlup çeyrek finale adını yazdırdı.

ERKEKLER ÇEYREK FİNALDE

Aydın Erkekler Voleybol İl Karması takımı da Eskişehir’i 3-0, Uşak’ı 3-0 mağlup etti ve Denizli’ye 3-0 yenilmesine rağmen gruptan ikinci çıkarak çeyrek finallerde ili temsil etmeye hak kazandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörleri Emin Sakman ve Emine Delibalta yönetimindeki erkek ve bayan voleybol takımları, Muğla’da elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde her iki kategoride de çeyrek finale çıkarak ili temsil etmeye hak kazandılar.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol çeyrek final müsabakaları 10 – 12 Şubat 2016 tarihlerinde Balıkesir'de gerçekleştirilecek.

(Haber Merkezi) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler