Takip Et

SON DAKİKA

Ankaragücü'nde gergin günler

11 Ocak 2017, Çarşamba 13:46

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ankaragücü, 15 Ocak'ta Adnan Menderes Stadı'nda konuk olacağı Aydınspor 1923 maçı öncesi gergin anlar yaşıyor.

Aydınspor 1923 maçı öncesi futbolcuların idmana katılmayarak boykot yaptığı öğrenilirken, Ankaragücü Yönetim Kurulu tarafından açıklama geldi. Açıklamada ''Ligin ilk yarısını lider tamamlayan takımımızın, ikinci yarıda da aynı başarıyı sürdürmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Yönetim Kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımızın peşinat ve maç başı ücretlerini ödedi'' ifadeleri kullanıldı.

Yönetim Kurulu tarafından şu sözler söylendi:

"Sözleşme gereği oyuncularımıza ödememiz gereken peşinatların tamamı ödenmiştir. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımıza sözleşmeleri gereği ödememiz gereken peşinatlarının tamamı ödenmiştir. Bunun yanında futbolcularımızın bugüne kadar hak ettikleri maç başı ücretlerinin de büyük bir kısmı ödenmiş, kalan 174.216 bin lira yarın sabah itibarı ile futbolcularımızın hesaplarına geçecektir. Hiçbir futbolcumuzun peşinat alacağı kalmamıştır. Yarın sabah itibarı ile de 174.216’lik maç başı ücretleri yatırılıp, transfer yasağının kaldırılması ve takıma yapılacak takviyeler konusunda çalışmalarımız devam edecektir" (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler