Takip Et

SON DAKİKA

Şampiyon Kuşadası Trabzon Gençlik

10 Aralık 2016, Cumartesi 16:47

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 4. Grup'ta yenilgi yüzü görmeyen lider Kuşadası Trabzon Gençlikspor, deplasmanda Yenihisarspor’u 11-1 mağlup ederek 2016-2017 sezonunda Amatör Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligde oynadığı tüm maçları kazanan ve sadece Bağarası deplasmanında berabere kalan Kuşadası Trabzon Gençlikspor, Aydın Amatör Süper Lig’e yükseldi. Geçen hafta en yakın rakibi Sökegücü'nü 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puan farkını 4'e çıkaran Kuşadası Trabzon Gençlikspor, bu hafta Yenihisarspor karşılaşması 11-1 kazanarak, Amatör Süper Lig biletini alan ilk takım oldu. Bordo-mavililer, maç sonunda şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Kuşadası'na bir Amatör Süper Lig takımı daha kazandırdıklarını söyleyen Kuşadası Trabzon Gençlikspor Kulübü Antrenörü Özcan Terzi, “Seneye aynı ekiple devam edeceğiz. Çünkü güvendiğimiz bir ekipti. Başlangıçta da geçen seneki ekibimizdi. Güvendiğimiz kardeşlerimizle yola çıktığımız için bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorduk. Namağlup olarak ligi bitireceğiz. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bu dakikadan sonra Süper Amatör’deyiz. Herkes için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler