Takip Et

SON DAKİKA

Karpuzlu'da müthiş maç

10 Kasım 2018, Cumartesi 11:38

     


Aydın Amatör Süper Lig'in 8. Haftası'nda zirveyi ilgilendiren bir maç oynanacak. Geçtiğimiz sezon Yıldızspor'u son hafta deplasmanda yenerek şampiyonluktan eden Karpuzlu Belediyespor, bu hafta evinde Yıldızspor'u ağırlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karpuzlu Stadı'nda oynanacak maç öncesinde her iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz sezon Karpuzlu Belediyespor'a karşı galibiyeti bulunmayan Yıldızspor, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Karpuzlu Belediyespor ise namağlup unvanını koruyarak yoluna devam etmek istiyor.

Karpuzlu Belediyespor antrenörü Rıfat Özdemir, "Biz çalışmalarımızı tamamladık. Tek düşüncemiz Yıldızspor maçı. Maçı kazanarak puan farkını düşürmek istiyoruz. Geçtiğimiz haftadan kart cezası olan kaptanımız Halim Dönmez ve kalecimiz Onur Dinç dışında eksik futbolcumuz yok. Karpuzlu'da taraftarın desteğiyle maçı kazanacağız" dedi.

Yıldızspor antrenörü Mehmet Öztürk ise, "Lige iyi bir başlangıç yaptık. Kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. Karpuzlu'da zor bir maça çıkacağız. Zor bir deplasman. Ama iyi gidişatımızı bu maçta da sürdüreceğiz. İyi futbolumuzu sahaya yansıtıp, Karpuzlu'dan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Karpuzlu Stadı'nda 11 Kasım Pazar günü saat 14.00'te oynanacak olan maçı Akif Abdullah Morca, Ahmet Oğuz Yılmaz ve Ersin İşsever üçlüsü yönetecek. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler