Takip Et

SON DAKİKA

“Şampiyon belliyse takımlar oynamasın”

10 Ekim 2016, Pazartesi 14:29

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta hafta sonu Aliağa ile 0-0 berabere kalan Çine Madranspor’un Teknik Direktörü Sunay Güneş, “Şampiyon belliyse takımlar oynamasın” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, Aliağa maçında mükemmele yakın bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederken, hakemin maçı iyi yönetmediğini ve sürekli Çine Madranspor aleyhine işler yaptığını belirtti. “Şampiyon belliyse takılar oynamasın” diyen Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu da eleştirdi.

"BİR DÜDÜK İLE BÜTÜN EMEKLER ÇALINIYOR"

Güneş, “Müthiş oynadık, mükemmele yakın bir futbol sergiledik. Ama böyle kepazelik olmaz. Bir düdük ile bütün emekler çalınıyor. Madranspor’u istemiyorlarsa, istemiyoruz desinler. Bu kadar yönetici, bu kadar adam boşuna masraf yapmasın. Çine Madranspor’da oynayan çocuklar gelecekleri için oynuyor. Bu çocukların hepsi maçtan sonra oturup ağladılar. Bu çocukların hakkını yemeye kimsenin hakkı yok. Diyecekler ki sen attın da hakem golümü vermedi. Net penaltımızı vermedi. Öyle yerlerde faul çalıyor ki resmen golü engelliyor. Aliağa’da herkes bizi alkışlıyor ve harika mücadele ettiğimizi söylüyorsa sözün bittiği yer burası. Demek ki Çine Madranspor sadece rakiplerini değil, birde hakemleri yenmek zorunda. Ben futbolcularımla gurur duyuyorum. Hepsi de adam gibi adam. Çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele ediyorlar ama onların emekleri bir düdük ile çalınıyor, yazık. Hakem benim kalecime gidip diyor ki ‘aman gözünü seveyim yatma, çok baskı altındayım’ bu sözü söyleyen bir insan maç esnasında doğru kararlar da veremedi zaten” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler