Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir: Daha iyi yerlerde olacağız

10 Ekim 2016, Pazartesi 19:38

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923 camiasında deplasmanda alınan Karşıyaka galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Teknik Direktör Göksel Özdemir ile ligde çıkışa geçen Siyah-beyazlı ekip, Karşıyaka deplasmanın alınan 4-3'lük galibiyet ile önemli bir üç puan elde etti. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "İstikrarı yakalamak için çok önemli bir maçtı. Bu maçta alnımızın akıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu nedenle futbolcularımı ve bizleri destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum. Kağıt üzerinde baktığımızda iki taraf içinde 1 puanın önemli olduğu görülüyor. Ancak biz maç öncesinde bu maçtan nasıl galip geliriz diye bunların hesaplarını yaptık. Güzel bir galibiyet oldu" dedi.

Lig'deki varlıklarını hissettirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Özdemir, "Henüz takım olarak eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamladıktan sonra daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. 4-5 haftada istediğimiz seviyede olup, daha iyi yerlerde olacağız" diye konuştu. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler