Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Türen: Yapamayacağım hiç bir işin sözünü vermem

10 Ekim 2016, Pazartesi 14:34

     


Spor Toto 2. Lig'de Karşıyaka'yı gol düellosu şeklinde geçen maçta 4-3 yenerek büyük sükse yapan ve taraftarına bayram sevinci yaşatan Aydınspor 1923'te Kulüp Başkanı Hidayet Türen, taraftarların tepkisinden dolayı buruk sevinç yaşadığını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türen, Karşıyaka ile 90 dakika genelinde centilmence bir maç oynadıklarını, futbolcularının muhteşem bir mücadele örneği göstererek haklı bir zaferle sahadan ayrıldıklarını bildirdi. Kırklareli ve Karşıyaka maçlarında oynanan futbol, saha içindeki performans ve kazanma azminin Teknik Direktör Göksel Özdemir'in, futbolculara verdiği özgüven eseri olduğunu kaydeden Türen, alınan galibiyete rağmen maç sonunda taraftarların "yönetim istifa" sloganından dolayı çok sevinemediğini belirtti.

"BANA KURŞUN SIKANA BEN GÜL VERİRİM"

Türen, Karşıyaka maçı için hiç bir taraftara şahsi olarak otobüs kaldırma sözü vermediğinin altını çizerek şunları kaydetti:

"Karşıyaka maçını kazandık. Kursağımda kaldı. Tam birlik beraberlik olacak iken, yönetim istifaya çağrılıyor. Neden? Otobüs sözü vermişiz tutmamışız. Öncelikle ben yapamayacağım hiç bir işin sözünü vermem. Karşıyaka maçı öncesi de hiç kimseye söz vermedim. Eğer verdiysem taraftarın borcunu iki misli ödemeye hazırım. Hatay maçı öncesi söz verdim ve sözümü tuttum. Şunu unutmayalım, taraftara bizim ihtiyacımız olduğu gibi taraftarın da bize ihtiyacı var. Bu kulüp benim değil Aydın halkının takımı. Bu takımın futbolcularını ben getirdim. İşimizi gücümüzü, bırakıp, Hatay'a, Cizre'ye Afyon'a gidiyoruz. Paralar veriyoruz. Bu takımı sahipsiz olmadığını herkes bilsin. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın taraftarımızla hiç bir sorunumuz olamaz. Bana kurşun sıkana, ben gülle uzlaşı ararım. Taraftar bizim her şeyimiz. Bu kırgınlıklar geçmeli. İnegöl maçında her şey güzel olacak, buna inanıyorum."

GENEL KURUL

Türen, 13 Ekim'de yapılacak genel kurulun ilk toplantısında çoğunluk sağlanacağını düşünmediğini belirterek, yönetime yeni yüzlerin girmesinin muhtemel olduğunu söyledi. Genel kurulun önemine dikkat çeken Türen, "Benden iyi yapacak biri, varsa buyursun çıksın gelsin. Aydın için ele ele verelim. Ben gider taraftarımızın içinde oturur yine takımıma destek veririm. Yeter ki bu takım etrafında Aydın halkı olarak bütünleşelim" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler