Takip Et

SON DAKİKA

81 ilin Gençlik Merkezleri temsilcileri Kuşadası'nda toplandı

10 Ekim 2016, Pazartesi 14:04

     


Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Merkezleri'nin temsilcileri Kuşadası'nda bir araya geldi. Kuşadası Pine Bay Otel'de yedi gün süren toplantılarda 2016 yılının değerlendirmesi yapılırken 2017 yılının faaliyetleri de belirlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Gençlik Liderleri Değerlendirme Toplantısı' Kuşadası Pine Bay Otel'de gerçekleştirildi. Yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılının değerlendirmesi yapıldı, 2017 yılının etkinlikleri belirlendi. 81 ilden temsilcilerin katıldığı toplantılarda çeşitli konularda seminerler düzenlendi.

MÜDÜRLER DE TOPLANACAK

Toplantıların verimli geçtiğini ve geçmiş etkinliklerde yapılan eksiklerin belirlendiğini ifade eden Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavak, "81 ilden kadın ve erkek olmak üzere yaklaşık 800 kişi toplantılara katıldı. Yedi gün devam eden toplantılar boyunca 2016 yılının eksiklikleri, tamamlanması gereken faaliyetler ve 2017 yılının etkinlikleri masaya yatırıldı. Burada alınan kararlar önümüzdeki günlerde uygulamaya konulacak. İlerleyen süreçte 226 Gençlik Merkezi'nin müdürleri ile bugüne kadar yaptığımız faaliyetleri irdeleyeceğiz. Geçtiğimiz yıldan bu yana yoğun bir tempo ile çalıştık. Önümüzdeki yıl için planlanan projelerimiz var. Bu toplantı, ilimizin tanıtılmasına da katkı sağladı. Bizler elimizden geldiği kadar onları ağırlamaya, ilçemizden iyi izlenimlerle ayrılmalarını sağlamak istiyoruz. Bu toplantının da hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Toplantıya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Şube Başkanı Kezban Kızılaslan, Gazeteci, Yazar Adem Özköse, Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren, daire amirleri ve şube çalışanları katıldı. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler