Takip Et

SON DAKİKA

Haluk Alıcık Huzurevi'nin bocce grup maçlarında birinci oldu.

10 Ağustos 2017, Perşembe 18:02

     


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Aktif Yaşlanma Politikasına uygun olarak 65 yaş üstü yaşlı bireyleri daha hareketli kılmak, yaşam kalitelerini arttırarak yaşama bağlanmalarını ve yaşamdan keyif almalarını sağlamak amacıyla Bocce sporu huzurevlerinde devam ediyor.

Huzurevlerinde kalmakta olan sağlıklı ve bedenen dinç yaşlı bireylerin, spor yoluyla fiziksel, psiko-sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyerek, sosyalleşmelerine katkıda bulunan, yaşlıların hoşça vakit geçirmelerine dayalı, diyaloğu arttıran, aktif dinlenme sağlayan ayrıca hiçbir sakatlanma riski içermeyen bir spor dalı olan Bocce sporu kapsamında “Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası” devam ediyor.

Birçok ilden katılımla gerçekleşen turnuvaya Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Nazilli Haluk Alıcık Huzurevinde kalan yaşlılar da katıldı.

Ege Grubunda yarışan yaşlılar grubu birinci olarak bitirmeyi başardı. Lider takım başarılarını paylaşmak için İl Müdürü Seyfi Bozçelik'i makamında ziyaret ettiler.

Yaşlılarımızı başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürü Bozçelik daha sonra yaşlılara dondurma ikramında bulundu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler