Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğan karate şampiyonasında madalyaları topladı

10 Ağustos 2017, Perşembe 14:17

     


Germencik’te düzenlenen Aydın il karate şampiyonasında Bozdoğan Belediyespor Kulübü karate takımı madalyaları topladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kumite ve kata dallarında yarışan ve 23 madalya kazanan sporcular Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ünlütatar ve karate branşı usta öğretici Hüseyin Sak da hazır bulundu.

Bozdoğan Belediyespor’un şampiyona da 23 madalya kazanarak Aydın bölgesinde en çok madalya kazanan takım olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tümer Apaydın, “Germencik’te düzenlenen Aydın il minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve ümitler karate il birinciliği şampiyonasında Bozdoğan Belediyespor adına kumite ve kata dalında yarışarak 23 madalya kazanan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Kazandıkları madalyalarla Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın’ı makamında ziyaret eden İlayda Başalan, Sıla Şahan, Mestan Can Yoldaş, Necdet Emre Akardere, Tuba Çine, Recep Çine, Şeymanur Yılmaz, Ramazan Furkan Demirayak, Tuğba Tosun, Mehmet Tarçan, Arda Kanyılmaz, Enes Sak, Fatih Cengiz, Yeşim Orhan, Büşra Sağınç, Mehmet Harun Sak ve Rüveyda Gencer hatıra fotoğrafı çektirdi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler