Takip Et

SON DAKİKA

"Alt yapı oyuncuları ile lige başlamam için empoze etmeye başladılar"

10 Ağustos 2017, Perşembe 12:59

     


TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile anlaşan Teknik Direktör Ahmet Duman, daha sahaya inmeden görevden ayrıldığını açıklayarak kentten ayrıldı.

Duman, yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923 kulüp başkanına 24 Mayısta bir söz verdiğini bu söz doğrultusunda ne kendisinin ve yardımcılarının hiç bir kulüple anlaşma yapmadığının altını çizerek şunları kaydeti:

" Liglerin başlamasına bugün itibariyle 16 gün var. Dört gündür kulüpteyim. Gördüğüm manzara pek iç açıcı değil. Basında benim 450 bin TL değerinde veya buna benzer futbolcular çağrıldığım yazılmış. Yok böyle bir şey. Kulüpte bazı çevreler beni lige alt yapıdaki oyuncularla başlamam için empoze etmeye başladılar. O zaman benim burada ne işim var. Ben hedefi olan hedefe yürüyecek bir kişiliğe sahibim. 20 gün öncesine kadar bu doğrultuda transfer yapabileceğimiz futbolcular vardı. Ama şimdi bu futbolcuların çoğu transfer yasağı olan, henüz bir futbolcu ile sözleşme imzalayamayan basında duyduklarıyla 11 milyon TL'yi aşan borcu bulunan ve ayrıca kulüpten ayrılan futbolcularla yaptıkları görüşmelerle Aydınspor 1923'e gelmek istemiyor. Ben transfer görüşmesi için hiç bir futbolcuyu Aydın'a çağırmadım. Çünkü yönetimin bir transfer bütçesi ortada yok.Ayrıca kulüp içinde arkamda duracak güven verecek bir oluşumun da olmadığı kanaatine vardım ve Ayrılma karaı aldım. Zaten biz sadece bir protokol yapmıştık. Başkanla iyi niyet çerçevesinde görüşüp bu kararımı söyledim" dedi.

Duman, kendisinin Aydınspor 1923'e verdiği söz ve gelinen nokta sonrasında "işsiz kalmış bir teknik direktör" konumuna geldiğini belirterek, "Herşeye rağmen bana saygı ile yaklaşan, kısa sürede tanıdığım taraftarlara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. İnşallah Aydınspor 1923 bu günleri aşar" diye konuştu.

Öte yandan yaşanan gelişmeler sonucunda Aydınspor 1923 yönetimi Akif Başaran ve Gürkan Ferhatoğlu'nu tekrar gündeme aldı (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler