Takip Et

SON DAKİKA

Söke Belediyespor beşinci oldu

10 Temmuz 2017, Pazartesi 10:58

     


Söke Belediyespor, hafta sonu Didim’de yapılan ve Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nda tecrübeli takımları geride bırakarak Türkiye 5.si oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bu yıl ilk kez katıldıkları Türkiye şampiyonasının önce Ören’de yapılan bölge elemelerinde gelen beşincilik ile adını Türkiye Şampiyonası finallerine yazdıran Söke Belediyespor takımı, hafta sonu Didim’de yapılan şampiyonada aralarında Sinop Triatlon Yüzme, İstanbul Teknik Üniversitesi, Muğla Bodrum Su Sporları gibi favori takımları geride bırakarak Türkiye 5.si oldu.

 

İzmir Bayraklı Belediyespor Kulübünün birinci, Kuşadası Su Altı Sporları Kulübünün ikinci, Bursa Çalıkuşu Gençlik Spor Kulübünün üçüncü, Trabzon Pasifik Doğa Spor Kulübünün dördüncü olduğu yarışmada Kemal Sevindik, Şahin Kaya, Sertan Apaydın ve Mustafa Ekitmen’den oluşan Söke Belediyespor Kulübünün beşincilik başarısı, gelecek için de ümit verdi.

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonunca düzenlenen şampiyonaya ilk kez katılmalarına rağmen elde edilen beşincilik, başarı olarak görülmesinin yanı sıra takım olarak tecrübe kazanılması da camiada memnunluk yarattı. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler