Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz yeni sezona 'Merhaba' dedi

10 Temmuz 2017, Pazartesi 22:54

     


TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde topbaşı yaparak yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sahaya 26 kişilik bir ekiple çıkan Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Fatih Akyel eşliğinde ilk antrenmanını yaptı. Düz koşu ile başlayan idman, ısınma hareketlerinin ardından kısa mesafede paslaşma ile devam etti. Daha sonra ter idmanı yapan Nazilli Belediyespor, idmanı sonlandırdı. Kaleciler de ayrı idman yaptı.

"NAZİLLİ'YE BAŞARI ÇİN GELDİM"

İdman öncesinde açıklama yapan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Akyel, “Ben Nazilli’ye başarı için geldim. Buna inandığım için geldim. Çok iyi imkanlarımız var. İyi de bir kadromuz var. İnşallah aramıza katacağımız yeni oyuncu arkadaşlarımız ile kadromuz daha da güçlenecek" dedi.

"GRUPTA İYİ TAKIMLAR VAR"

Grubumuz da iyi takımlar var diyen Akyel, "Ama bizde iyi bir takımız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızdan da bizleri yanı takımlarını yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bizleri desteklemelerini istiyoruz. Baştan da söylediğim gibi ben Nazilli’ye beklenen şampiyonluğu kazandırmaya geldim. İnşallah bunu da takım olarak ekip olarak başaracak güçteyiz. Grubumuzdaki takımların durumları bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kadromuzdaki alt yapıdan yetişen genç oyuncularımıza da önem vereceğiz” dedi.

ALICIK: BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

İdmanı izleyen Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor'un grubunu değerlendirdi. Alıcık, "Biz kendi işimize bakacağız. Bizim gibi diğer takımların da hedefleri var. Biz çoğu takımla geçen sene de oynadık. Maç sahada kazanılıyor. Biz Nazilli Belediyespor olarak yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Hedefe doğru yürüyeceğiz" dedi.

"KOMBİNE ALSINLAR"

Nazilli Belediyesporluyum diyen adam kombine alacak diyen Haluk Alıcık, "Herkes elini taşın altına soksun. Bu takım hepimizin. Bu stadı dolduralım. Geçen sezon 300 kombine satıldı. Bu sezon daha fazla olmalı. Taraftarlık demek fedakarlık demek" dedi.

AKYEL'İN YARDIMCILARI TANITILDI

Teknik Direktör Fatih Akyel’in yardımcılıklarını yapacak isimler de basına tanıtıldı. Akyel'in yardımcılılarını Recep Yazıcı ve Çağlar Özyurt yapacak. Kalecileri de Yusuf Köknar çalıştıracak.

YENİ TRANSFERLER DE TANITILDI

Yeni transferler Bora Yelken, Evren Özyiğit, Mert Er Estik, Emre Balak ve Tayfur Emre Yılmaz da basına tanıtıldı. Kızılcahamam kampına kadar transferi kapatacaklarını söyleyen Alıcık, "Fatih hocamız bizden 5 oyuncu istedi. 2 oyuncu ile anlaştık, 2 kişiyle daha görüşüyoruz. 5 oyuncuyu Kızılcahamam kampına yetiştireceğiz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU) 

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     


 







 
Son Eklenen Haberler