Takip Et

SON DAKİKA

Golcü Yıldırım, sonunda zafere ulaştı

10 Haziran 2017, Cumartesi 20:00

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyon olan Ortakçıspor'un başarılı golcüsü Yasin Yıldırım, 3 kez üst üste gol kralı olmasına rağmen şampiyonluğu kaçırdı. Bu yıl da gol kralı olan Yasin Yıldırım, sonunda zafere ulaştı.

 

Aydın Futbol 1. Amatör Küme'de 2015-2016 sezonunda Nazilli Sanayispor ile 27 gol attı, ancak şampiyon olamadı, aynı sezon 2. Amatör Küme 1. Grup'ta Ortakçıspor'a transfer oldu. Bu sezon da 35 gol attı ancak yine şampiyon olamadı. 2016-2017 sezonunda Tekgül Yapı Buharkentspor ile 25 gol attı ancak yine şampiyon olamadı. Aynı sezon tekrar Ortakçıspor'a gelen başarılı forvet Yasin Yıldırım, 34 gol atarak sonunda şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

BİR SEZONDA ORTALAMA 50 GOL ATIYOR

Başarılı forvet Yasin Yıldırım, sezona 1. Amatör Küme'de başlıyor, ikinci transfer döneminde 2. Amatör Küme'ye transfer oluyor. Ortalama bir sezonda 50 gol atan Yasin Yıldırım, 4 farklı takımda 2 sezondur gol krallığını kimseye kaptırmıyor. Yıldırım, "Denizli'den Amatör Süper Lig takımlarından ve bazı Bölgesel Amatör Lig takımlarından teklif aldım. Değerlendireceğim. Şimdi şampiyonluğun keyfini yaşıyorum" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler