Takip Et

SON DAKİKA

"Çine'nin parasını Çineliler yiyecek"

10 Mayıs 2017, Çarşamba 16:56

     


Çine Belediyesi ve Çine Madranspor Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor'da dış transfere sıcak bakmadığını, Amatör Süper Lig'de Çineli çocuklara şans vereceklerini ifade etti. Başkan Dinçer, “Çine’nin parasını Çineli çocuklar yiyecek” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Madranspor'un Bölgesel Amatör Lig'den Amatör Süper Lige düşmesini değerlendiren Çine Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çine Madranspor Başkanı Enver Salih Dinçer, iki dönemdir Madranspor’a ayırdıkları bütçeyi azalttıklarını ifade ederken Madranspor’da artık dışarıdan futbolcu transferi yapmayacaklarını, Çine’nin parasını Çineli çocuklara harcayacaklarını ifade etti.

Dinçer şöyle konuştu: “Çine Madranspor iki dönemdir küme düşüyor. Ancak Madranspor, gurur duyduğumuz bir takım. Madranspor’a çok paralar harcadık. Harcamaya da devam edeceğiz. Spor olayı dipsiz bir kuyu gibi. Bizim futbola para yatırıp Kuşadası, Didim gibi ilçelerle yarışabilme imkanımız yok. Biz bugüne kadar yanlış yaptık. Dışarıdan gelen çocukları yatırdık, kaldırdık. Paralarımızı onlara yedirdik. Şampiyon olduk ya da yenildik. Sekiz ay sonra para gitti, geriye bir şey kalmadı. Çine’nin parasını Çine’nin çocukları yesin. 'Şampiyon yapalım' derseniz, bütün paramızı harcayalım. Kim yaptı, 'Enver Salih Dinçer yaptı derler' ama 50 bin kişinin hakkını oraya yatırma taraftarı değilim.

 

“YÜRÜYÜŞLERİ BİLE DEĞİŞİYOR”

İki yıl önce bütçeyi kıstık, ligden çekilme gibi bir lüksümüz yok. 'Az para ile olur mu' diye denedik, olmadı. Çineli bir teknik direktör getireceğiz. Tolga Paldrak var, büyük ihtimalle onu teknik direktör yapacağız. Takımda bizim çocuklarımız oynasın. Biz yine aynı parayı Madranspor’a harcayalım ama bizim çocuklarımıza harcayalım. Bizim çocuklarımız sarı yeşil formayı üzerilerine giydiklerinde yürüyüşleri bile değişiyor, bu formayı çocuklarımız giysin.'' (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler