Takip Et

SON DAKİKA

"Aydınspor 1923 ikinci bir Aydınspor vakasına doğru gidiyor"

10 Mayıs 2017, Çarşamba 17:07

     


Aydınspor 1923'ün sezon başında prensipte anlaştığı ancak son anda anlaşmanın bozulmasıyla bu görevi üstlenemeyen Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, Aydınspor 1923'ün bu gidişle ikinci bir Aydınspor vakasına ilerlediğini savundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Genç teknik direktör yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923'ün zoru başararak küme düştüğünü ama sadece takımın değil Büyükşehir statüsündeki Aydın şehrinin de düşmüş olduğunu belirtti.

 

Takımın şampiyonluğunda kimin ne emeği varsa, küme düşmesinde de herkesin payı olduğunu bildiren Ferhatoğlu, şöyle konuştu:

"Aydınspor 1923'ün düşmesine kahrolanlardan biriyim. Bu takımın düşmesinde en büyük pay, kulüp içine profesyonel futboldan anlayan bir isminin olmaması, tercihlerin hep yanlış ve kişisel yapılmasıdır Sezon başında benimle prensipte anlaşan ve imza töreni için çağırdıktan sonra ne olduysa anlaşmayı bozan yöneticiler daha sezon başlamadan geleceğin kötü sinyallerini vermişlerdi. Bu saate sonra kimse eleştirilere kızmayacak. Kulübü profesyonelce yönetemeyip, iş yeri gibi yönetenler, krizi idare edemeyip panikleyenler, günübirlik başarı bekleyenleri maalesef bu takımın acı sonunu hazırlamışlardır. Hiç kimse tarihiyle övünülen Aydınspor'un düştüğü durumu unutmasın. Aydınspor 1923'de ikinci bir Aydınspor vakası olarak ilerliyor."

 

KUPA MAÇLARI YANILTTI

Yöneticilerin ve taraftarların Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan sonuçlara göre takımın olduğundan fazla gördüğüne dikkat çeken Ferhatoğlu, "Tuzlaspor'da kupada iyiydi ama bizi yenerek ligde kaldı. Bizim takım olarak kapasitemiz yerinde saydı. Bunu gören çok az taraftar ve basın mensubu oldu. Yapılan uyarılara yöneticiler gülüp geçti, eleştiri yapanlar adeta Aydınspor 1923 düşmanı ilan edildi. Takım içinde birliktelik sağlanamadı" dedi

 

BİRLİK BERABERLİK VE GÜVENİLİRLİK SAĞLANMALI

Bundan sonraki süreçte yönetimi kim gelirse gelsin camiayı bütünleştirmek ve kamuoyuna güvenilirliğini sağlamak zorunda olduğunu kaydeden Ferhatoğlu, "Bu takım ilk kurulduktan sonra kar topu gibi büyüdü. Başarılar peş peşe geldi. Artık geriye bakmadan ileriye dönük adımlar vakit kaybetmeden atılmalı. İyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet, iyi futbolcular bulunmalı. Başarıya aç, gençlerle takım oluşturulmalı. Öz değerlerimize önem verilmeli. Bu noktada bizler her zaman bu takımın başarısı için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler