Takip Et

SON DAKİKA

Hentbol: Anadolu Yıldızlar Ligi başladı

10 Ocak 2017, Salı 14:53

     


Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları başladı.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları başladı.

Türkiye genelinde 2016 – 2017 sezonunda ilk yapılan grup müsabakaları hentbol branşı ile başladı. Uşak ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup Müsabakalarında Aydın Hentbol Bayan-Erkek İl Karması Takımları katıldı.

Grup Müsabakalarında Afyonkarahisar ve Kütahya’yı yenen İzmir’e mağlup olan Kadın Hentbol Takımı çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Erkek Hentbol Takımı ise çeyrek finali son anda kaçırarak gruplardan elendi.

Bayan Hentbol Takımımızın katılacağı Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final müsabakaları, 17 – 19 Şubat 2017 tarihleri arasında Bilecik ilinde gerçekleştirilecek. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler