Takip Et

SON DAKİKA

Finallerin golcüsü Hüseyin Aşır

10 Ocak 2017, Salı 11:18

     


Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan şampiyonluk maçında 90+5'de attığı golle Tepecik Esnafspor'u finale taşıyan tecrübeli futbolcu Hüseyin Aşır, daha önce de attığı gollerle birçok takımı üst liglere taşıdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör 3.Grup'ta 36 puanla lider Kardeşköyspor'un, 33 puanlı Tepecik Esnafspor ile karşı karşıya geldiği maçta skor 1-1 eşitlikle devam ederken uzatmaların son dakikasında attığı golle Tepecik Esnafspor'u finale taşıyan Hüseyin Aşır, daha önce de attığı kritik gollerle oynadığı takımları üst liglere taşıdı.

35 yaşındaki tecrübeli golcü daha önce de bu tür final maçlarında tecrübeli olduğunu belirterek, "Muğlaspor'da 3.Lig'de şampiyonluk yaşayıp, 2.Lig'e çıktık. Ardından Antalya Akseki Aroma'da 30 gol attım. Final maçlarında attığım gollerle de 3.Lig'e çıktık. Kemer 2003 takımını da da final maçında attığım gollerle 3.Lig'e taşıdım. Onun dışında hep şampiyonluğa oynayan takımlarda forma giydim. Akseki Aroma'da forma giydiğim dönemde Edremit ile final maçı oynadık. Maçta 2 gol ve 3 asist yaparak 5-0 kazandık, 3.Lig'e yükseldik. Böyle final maçlarında çok şanslıyım, aynı zamanda tecrübeli de... Attığım gol ile maçı finale taşıdık. Buradaki maçı kazanıp Tepecik Esnafspor'u şampiyon yapmak istiyoruz. Takım olarak buna inanıyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler