Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın doğu ilçeleri federasyonda toplandı

10 Ocak 2017, Salı 17:30

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden takımların temsilcileri, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında bir araya geldi, istek ve dileklerini dile getirdiler.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz hafta Horsunlu İdman Yurduspor'un ev sahipliğinde fair-play toplantısında alınan karar doğrultusunda Aydın ASKF binasında istek ve şikayetlerini dile getiren kulüp başkanlarını Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz karşıladı. Yapılan toplantıya Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, Kurtuluşspor Kulübü Başkanı Sunay Bilgin, Ortakçıspor Kulübü Başkanı Zeynel Yenitürk, Durasallıspor Kulübü Başkanı Bilal Çoban, Bereketlispor Kulübü Başkanı Ahmet Astepe ve Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu katıldı. Yeni Beyerlispor, Horsunlu İdman Yurdu, İsabeyli Şırlan, Hamzallıspor ve Ataeymirspor kulüp başkanları hava şartları ve işleri nedeniyle katılamadı.

Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, "Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Geçen hafta yapmış olduğunuz toplantının amacının fair-play olduğunu gördük. Burada da istek ve dileklerinizi dinlemek için bir araya geldik. Geçen hafta yapılan toplantıda hakem hatalarına da değinmişsiniz. Hakemlerimiz hata yaptıklarını kabul ediyorlar. Fakat art niyetli hakem olduğunu düşünmüyoruz. Zaten hata yapan hakemler cezalandırılıyor" dedi.

"HAKEM HATALARI MİNİMUMA İNDİRİLSİN"

Kurtuluşspor Kulübü Başkanı Sunay Bilgin, "Ben geçtiğimiz yıllarda Kurtuluşspor ile Amatör Süper Lig'de de yöneticilik yaptım. O zamanlarda hakem hatalarından çok çektik. Elbette hakem hataları yapacaklar ama bunlar üst üste 2-3 maç olunca bizlerde de ön yargı oluşuyor ister istemez. Biz de futbolcularımızı uyaracağız. Hakem arkadaşlara yardımcı olacaklar. Amacımız fair-play olacak" dedi.

"PLAY-OFF'U KALDIRDIK, DOĞU İLÇELER ŞANS BULDU"

Aydın ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, "Doğu ilçelerini unutmuyoruz. Biz Nazilli bölgesi takımlarını aslında sahip çıktık. Önceden 1. Amatör Küme'de şampiyon olan takımlar play-off oynardı. Biz bunu kaldırdık. Şampiyon olanlar direk çıksın istedik. Play-Off olunca Nazilli takımlarının şansı azalıyordu. Nazilli takımları, Aydın merkez takımlarına göre daha güçsüz durumda oluyordu ve Play-Off maçlarında başarı elde edemiyordu. Biz bunu kaldırdık ve daha sonra Pamukörenspor çıktı, Kurtuluşspor çıktı, Bozyurtspor çıktı. Yani Nazilli takımları da artık Amatör Süper Lig heyecanı yaşayabiliyor" dedi.

"TRİBÜN İSTİYORUZ"

Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu, "Geçen sene maçlarımızı Nazilli Sanayi Stadı'nda oynadık. Orada tribün vardı. Tribün olunca taraftar da çekebiliyoruz. Mevcut Sanayi Stadı, Nazilli Belediyespor akademi ligi takımlarına verildiği için maçlarımızı Nazilli Sümer Stadı'nda oynayacağız. Orada da mevcut tribün yok. Tribün olmayınca da taraftar çekemiyoruz. Haluk başkana da dile getirdik" dedi. Bunun üzerine cevap veren ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, "Bu konuyla ilgili geçen sene de Haluk başkana ilettik. En azından bu sene için portatif bir tribün yapılması konusunda Haluk Alıcık'ı sıkıştıracağım. Haluk başkanın bize söylediği, orada 2 tane daha stat yapacak ve ikisinin ortasına önlü arkalı tribün yapacak. Bir projesi olduğu için de çok da bir şey söyleyemiyoruz" dedi.

"ZOR ŞARTLAR ALTINDAYIZ"

Bereketlispor Kulübü Başkanı Ahmet Astepe, "Gerek maddi imkansızlar olsun, gerek de futbolcu bulamamak olsun takımı ligden çekiyordum. Futbolcularla konuşuyoruz, 'maç başı kaç vereceksin ?' diyor. 2. Amatör Küme'deyiz ve böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Artık tıkandım. Büyükşehir Belediyesi yardım yapıyor ama o para da geldiği gibi gidiyor. Geçen hafta yaptığımız toplantı sonrası arkadaşlarım söyledi. Beni ikna ettiler, heveslendirdiler. Bereketlispor'un adını bu yıl da geçireceğiz. Kendi imkanlarımızla iyi veya kötü bu sezon da liglerdeyiz" dedi.

"BEN ŞEFFAF BİR ADAMIM"

Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, "Maçlarda yaşadığınız sıkıntıları bize dile getirin. Biz her maçı takip edemiyoruz. Arayın telefonla sıkıntıları dile getirin. Ben yanlışa doğru demem. Benim geceleri kafamda hiç bir soru işareti olmaz. Çünkü doğruya doğru, yanlışa yanlış derim. Ben bu kulüplerin içinden geldim. Kulüpler haklıya arkasında dururum. Eğer haksızsa kusura bakmasın ben onu desteklemem" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler