Takip Et

SON DAKİKA

Mukan Perinçek Stadı önümüzdeki hafta bitiyor

9 Ekim 2016, Pazar 11:18

     


Coca-Cola Akademi Ligleri'nde mücadele eden Aydınspor 1923'ün altyapısındaki sıkıntıları son buluyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akademi liglerde mücadele eden Aydınspor 1923'ün U15, U16, U17 ve U19 kategorileri iç saha mücadelelerini geçici olarak Germencik Stadı'nda oynuyordu. Aydınspor 1923 yönetimi tarafından sezon başında soyunma odaları ve saha zemininin uygun hale getirileceği üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Mukan Perinçek Stadı adına taahhüt verildi.

Bu süreçte TFF tarafından geçici olarak Aydınspor 1923'ün maçlarını Germencik Stadı'nda oynaması için izin verildi. Ancak Aydınspor 1923'e verilen süre zarfında Mukan Perinçek Stadı'nın gerekli şartlara hala uygun hale getirilmemesi üzerine TFF, Aydınspor 1923'ün Akademi maçlarının hepsini bu şartlar yerine getirilinceye kadar deplasmanda oynamasına karar verdi.

Önümüzdeki haftaya kadar bitmesi beklenen Mukan Perinçek Stadı'nın soyunma odalarındaki çalışmalar da hızlandırıldı. Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal, gerekli çalışmaların hızlandırıldığını ifade ederek, önümüzdeki hafta sonundaki altyapı maçlarının Mukan Perinçek Stadı'nda oynanacağını dile getirdi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler